Irina Melati Duta baru L'Oreal...



korang perasan tak iklan L'oreal yang baru kat tv?
model die Maya Karin n sorang lagi awek...
dalam hati tertanya-tanya pulak, sape pulak ni?
sebab memang tak pernah nampak pon kan?
rupanya tu adik Maya Karin, Irina Melati.. oh!

cantik lah Irina nih! teserlah muka anak mat salleh!
 si Irina ni peguam kat London hokey! 
ini baru betui beauty wif brain kan?


maya karin adik irina melati Gambar: Maya Karin & Adiknya, Irina Melati Berkongsi Rahsia Kecantikan
Screenshot2011 02 17at91739AM Gambar: Maya Karin & Adiknya, Irina Melati Berkongsi Rahsia Kecantikan
pix credit to RotiKaya.com


yang ni pulak gambo family Maya Karin...

8 comments:

mama iris said...

dlm iklan tu dia ada letak tulisan kecik je belah bawah skrin..."adik Maya Karin"....

eima said...

dah tau dah .. sbb baca kat paper lama sudah...

tp rasa nye lawa kakak die lagi la

*azni* said...

cantik la 2 beradik nih..

BabyIntan said...

Amboi cantiknya adik dia, hee hee...kalah kakak uuu...upsss nanti maya karin baca habis den kono....larikkks!

Latest n3: Arissa Di Cium Kucing Biru!

♥MiZz-siHa♥ said...

cantek adik die...

LiErOSe~QiEmi said...

ek??? aku rase... maya lagi lawo dari adik dia.. hiihihi adik dia tak lawa sangat aaaa hahahah

eB ezrin said...

eB raser maya lawa lagi kot? :)

munna said...

dua2 cantik ..tapi maya lagi cantik