Moody Monday!!



tengok betapa moodynya ari ni, lepas lunch baru ade mood nak update belog! T____T


sampai dari kampung malam tadi kui 12 tengah malam!! kat opis asik nak menguap jekk.... huargggg....


tapi bila teringat durian D24 kat umah, terus semangat balik! muahahaha...

 hasil tangkapan dekat kampung.

pokok sendiri tak menjadik, so kena la beli durian kat orang kampung... tak kesah lah, asal durian Batu Kurau jugak!!


12 comments:

munna said...

bestnya.. suka2 makan durian... kat rumah mak munna pun baru je berbunga ... bulan tujug baru gugur lambat lagi.. klu nak makan sekrg ni terpaksalah beli walaupun harganya mahal...

Cik Puan*PIE said...

aku nk pegi kmpg ko la kay...menikmati duyan...hahaha

eima said...

sedapnye..

ptt lah tak nampak ko alamanda ..nampak lynn ngan k.hyazz je

[-suziey-] said...

wooo byk nya..kasi add..mlm kang aku smpai..ekekekeke;D

zura_habib said...

sedapnya:-)

.:mama dhia:. said...

bestnyer durian..

nak kene carik gak minggu ni..

ardinihumaira said...

nak duyan! pergh cedapnye ;)

Farra Dhelina said...

sama lah..tahun ni kebun MIL tak berbuah sgt..so byk nya beli tahun ni..lain betul rasanya..tak serupa rasa dgn durian kampung..

BIONIC WOMEN said...

ape kata, apa kata...apa kata...bagi kat org subang jaya ni skit..

*patut ler tunggu entry baru dari pagi tadi ag xder..ghupenya moody..haha

hajarus said...

wowwwiiieee... aduh teringat buah durian kat kg yg sll dicuri orang.. huhuhu...

.::Lynn::. said...

nasib ai kirim.. rezeki2...

ibuayahdamia said...

hehe...durian memang best kalau makan dgn pulut dan santan..