Shopping 44 meter kain bersamaan 11 pasang baju di Casa Moda

 .
cite dah lama giler, gambo pon dah siap dalam draft, tapi tak sempat nak mengarang!


makteh kan nak kawin, so die baik hati nak sponsor baju untuk kami... ari tu kami terjah Casa Moda Seremban 2. kebetulan ada sale giler-giler... syiok jer memilih kain... melayang-layang duit makteh... takpe, sekali-sekala kan? bila lagi nak pawww... hikhik


beli 44 meter kain pasang!


yang ni untuk my mom, saya dan adik bongsu.


beli 7 pasang baju ni.. untuk sepupu-sepapat/mak-mak sedara.


berjaya bodek makteh belikan lagi sepasang untuk saya! hehehe...


merambang betui ari tu pilih kain... bayangkan harga kain semeter RM7 boleh less sampai RM3 semeter! kualiti kain pon best-best...memang syuuurrgaaa....


p/s : kain-kain tu dah selamat anta kat tailor.. minggu depan siap... nampak gaya tak sempat tunggu kenduri dah rasmi dulu... cam kena beli baju lain jek...kekekeke.


12 comments:

bonda dadif aka akish said...

kite pon dah cr kaen utk buat baju raye...pasal ramai tailor dah tamo amek kalo dah amsok bulan 5 nnti..warghhhh...

=)

syanasaid said...

amboi boria la no nnt
mmg best kalo tuan umah pakai baju boria
baru meriah

syariza09 said...

tema merah la tu :D...hot nok

Bionic women said...

kita ni nak cari langsir, tapi xtau kat maner nih..huhu. x jumpa yg berkenan di hati ag.huh

sakan borong ek..nnti kalau ada sale giler babas camnih sillah bagitau.kuikui

munna said...

cantik kaler baju tu... munna pun baru je dpt kain dari adik ipar suruh buat baju utk kenduri dia bln 11 nanti

♥MiZz-siHa♥ said...

murah2..mmg murah...semeter rm3...ade sale lg ke??

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah murahnye..kat euromoda pun murah sampai mcm tue..kalah nagaoya hehe

etiey.com© said...

wahh best! sekarang ni semua cam gini kan... kawen jerk mesti ada unoiform kan.. btw memnag cantik!

cik chinta said...

melampau la tu..rm3 semeter..harusla sampai 44meter beli

ct N honey said...

mesti cantik nantikan.temanya merah ke..pink?

Farra Dhelina said...

tgok kain teringat raya..huhu lagi bape bulan kot nak puasa!!

eima said...

kopak makteh ..huhu

aku dah byk kumpul kain pasang nih dah 10 helai .. tah bila nk hantar ...
ni peyut dah besar nih ... tgu pas branak la ...