Sambut Hari Ibu di Karnival Pengantin PICC Putrajaya ll Feel Pengantin Baru..



dapat tau ade karnival ni masa tengok iklan dalam tv.
mula² ingat nak pegi hari Sabtu, tapi tak jadi.
so, semalam gagahkan pegi jugak terjah... 
kesian kat bakal penganti 'makteh' kempunan nak pegi... huhuhu...

lagi pun, hari ibu dok umah jek, bosan jugak kan?
sambut kat karnival pengantin pon okey what?
boleh feel macam pengantin baru balik! muahahaha....

 makteh berkenan kat bunga-bunga kat atas pelamin nih!

saya dulu nak kawin, tak penah pon terjah karnival² bagai.. just beli majalah pengantin jek untuk rujukan.. harga yang ditawarkan kat karnival murah sikit dari hari biasa.. huhuh... eceli, bagus jugak ade karnival macam ni. boleh survey² ape yang patut..

 pelamin ni pon cantikkkkkkkk!

kami just cuci-cuci mata and amik pamplet jek. tak booking ape pon kat sini... amik inspirasi kononnya.. muahahaha...

 gambo blur~

one nation emcee antara artis yang memeriahkan karnival semalam. gempak jugak la persembahan dorang.. bergegar pentas tu.. hiks...

 budak ni boleh melopong-mata-tak-berkelip tengok penyanyi one nation tu bergelek lagu dangdut 'cik mek molek'.. huhuhu.. *dasar lelaki... huhuuhu

 Ana Raffali pon ade... tapi saya amik gambo dari jauh lah! kalau la Yuna kat depan tu, dah lama haku tunggu depan pentas.. muahahaha...

makteh riki-riki kad kawin...

 ni bukan pameran kereta ek.. ni untuk sesape yang berhajat nak sewa kereta ni untuk perarakan pengantin!! tak pasti la bape die caj! segan nak tanya sebab mesti tak mampu... huhuhu

 sebelum balik, posing jab kat depan picc... masa ni tengah tunggu hubby amik. hubby tak ikut, die pegi opis...

 bakal pengantin pon nak jugekkkk... InsyaAllah, makteh nak kawin bulan 12 ni... *wink


p/s : ingatkan terus balik, tapi ayah hadif ajak pegi jenjalan makan angin dulu... Mother's Day la katakan... huhuhu...


7 comments:

Ena said...

dah lama tak p karnival gitu.. beh kan seseklai cuci mata gitu.. :D

wa khairul onggon said...

Wahh.. kawen lagi ke honeymoon lagi? hehehe.. Saya pun x sempat gi sebab ada kursus kat PD :P

eima said...

aku tak penah pegi pameran gini

munna said...

adik ipar munna pun nak kahwin bulan 11 ni... weekend ni nak ke nilai 3 cari brg utk majlis dia nanti...

Puteri Satu said...

Engah Aqilah & Naufal pun bukak booth kat sini Booth KrulMatic kalau perasanla...

Bionic women said...

kita dulu pun maner ad segala bagai karnival ni..men beli skit2 kumpul2..hahaha..jengjalan kedai pengantin ler cari ilham..haha

♥MiZz-siHa♥ said...

skrng bnyk btl karnival pengantin nie kan..mn2 pon ade..