Aishwarya Rai Hamil...



akhirnya.... my fav. actress ni pegnen! congrax.... mesti ramai yang ternanti-nanti bile la die nak pegnen since die kawin kan? huhuuh.. adat lah. retisss kan? semua orang sebok nak tau itu ini. sokaaa die berlakon Mohabbatein dengan SRK!

lawa gilaaaa kan??

MUMBAI, 22 JUN 2011: Setelah sekian lama menunggu, akhirnya bintang Bollywood Aishwarya Rai dilaporkan tengah hamil anak pertamanya. Khabar gembira itu telah disampaikan sendiri oleh bapa mertua Aishwarya Rai, Amitabh Bachchan yang juga seorang megastar Bollywood, kira-kira sejam yang lalu.

"Berita Berita Berita!! Saya akan jadi seorang datuk...Aishwarya sedang hamil...Sangat happy dan thrilled, " kata Amitabh Bachchan di dalam akaun twitter peribadinya.

Namun, masih belum ada keterangan lebih lanjut tentang usia kehamilan Aishwarya Rai. Malah, Aishwarya Rai yang telah berlakon dalam pelbagai filem Hindi iaitu Hum Dil Chuke Sanam, Taal, Josh, Mohabbatein, Devdas serta Doom 2 ini masih belum mengeluarkan apa-apa kenyataan rasmi berhubung kehamilannya itu.

ni gambo masa menang miss world 1994. 


p/s 1 : uolls layan lagi ke hindustan?? dulu masa skolah memang kipas-susah-mati bollywood nih, tapi sejak masuk umur 20-an dah tak layan dah... kite beralih ke Koreanwood pulak! huhuuhu... 

p/s 2 : dunia hiburan ni memang ade musim-musim die kan? kejab bollywood, hollywood, sinetron indon..etc... tapi skang demam malaywood dah datang balik dek penangan *Seth Tan-Abang Long Malik-Irfan* hahahhaha...

ok. lastly nak tinggalkan korang dengan gambo ni...





















































Hero pooojaan Malaya katanya....


























































[b11515495.jpg]
Aaron Fever! hiks...

9 comments:

mOnAlEa said...

cekcinya gbr aaron tu k. hihihi.

cikmOt said...

gila la mak...haihh...tak elok ibu ngandung nengok gambar cam gini...hahaha...

sah ko memang demam weii...

eima said...

model spenda ... eeeeiiiii

Mrs. Hakim said...

hahahah.. tanjat gegirl!!! :p

Bionic women said...

dulu layan, sekarang idok ag..heheh.
Laki kita x minat industan, lagipun sekrang citer x best dah..

putihnya spender dia..hahahhaa
i x minat ler, i minat yg kaler2

Shinnaz Ahmad Rasid said...

gambar Aaron - yucks! haha.

hyazz said...

ceh...lucah weeeiii

munna said...

eeee..... hilang macho aaron...

♥MiZz-siHa♥ said...

hahaahah..cekci nye...gambo muda2 dl nie..hehe