Lite Blueberry Cheese Cake

 
 Last week ade order cheese cake dekat Mel. tetiba teringin nak makan lepas tengok gambo kek ni dekat FB. huhuh... lagi pun teringat dekat Makteh Hadif - die giler kek! and saya hutang die kek sebijik coz dlu die penah beli bluberry kek salji yang sedap gilerrr tuh! so skang my turn la pulak belanja die kek.. bole gitew? hakhak...


 gebuss je kek ni cam puan pembuat die jugak! hehehe... hadif suke tau kek ni... sodap!

kalau korang tetiba teringin nak makan jugak time bukak pose ni ke, tempah untuk raya ke, boleh la kontek puan pembuat kek ni kat FB yer... 

 Lite blueberry cheese cake : RM 35.00 (-+ 843g)


4 comments:

eima said...

tak mahal pun ...
ok la tuh ...

bak pe ko tunjuk kek pepagi ni ..menduga betul la....

..nOj.. said...

adehhh. sedap kan light ciskek ni. gebus je. adeh adeh

LiErOSe~QiEmi said...

eh, murah aaa kek ni.. nampak pun cam sedap.. ko niii k.. menggoda iman betul laaa pepagi cenggini

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

adussss, terlir ni babe
*telan air liur, glurppp**