Untuk Kulit Putih dan Cantik, gunalah Tabloq


'Dari Tanah Kita datang, Kepada Tanah Kita Kembali... TabloQ Kita Akan Serasi'. - FB Tabloq

meh nak share satu produk yang aku baru try test nih... aku beli dah dekat sebulan kot tapi pakainya jarang-jarang... hahaha.. dah bile nak mujarab nye, ye dak? kekekek.... but now aku baru nak start pakai secara konsisten...

tabloq diperbuat dari tanah liat... banyak khasiat die weiii... korang leh baca info die kat bawah sekali ek...

 kat muka aku ni ada jeragat kecik². sikit je la tapi cam mencacatkan la sikit pemandangan mata aku ni.. so, aku nak remove ler jeragat tu... aku baca khasiat tabloq tanah liat ni leh buang jeragat-jerawat sume.. so, why not try kan? lagi pun murah sajok - RM5 jek...


 cara pakai die : korang leh pakai cam bedak kopak tu, just amik span and sapu kat muka.. or boleh campur dengan air dan pakai macam bedak sejuk!

tapi aku guna 2 cara tu maknanya kena ada 2 ketul bedak tabloq la.. aku buat compact powder satu, dan untuk jadikan bedak sejuk satu...

nanti bile jeragat aku ni dah hilang, aku update lain yek! hehehe....


untuk info lanjut leh visit FB TABLOQ

Antara Khasiat dan kegunaannya:
 
- Menghilangkan jerawat dan juga jeragat.
- Menyejukkan kulit.
- Menghilangkan ruam pada kulit baby.
- Mengeringkan muka yang berminyak.
- Memutihkan kulit.
- Menegangkan kulit.
- Melembapkan kulit.
- Mengecilkan liang roma.
- Membuang daki serta sel-sel kulit yang mati.
- Membasuh kemaluan wanita selepas haid.
- Menyejukkan kulit ketika terkena Chicken pox (bertih) serta tidak meninggalkan parut.
- Menghilangkan parut jerawat dan luka.
- Membuang bulu ketiak.
- Mengurangkan bahang panas akibat kulit terbakar.
- Mengeringkan luka-luka.
- Mengembalikan bentuk asal payudara selepas menyusukan anak. 

-etc. nak details korang pi la FB baca.




**Khasiat yang dinyatakan diatas adalah berdasarkan maklumbalas dan testimoni daripada pengguna-pengguna yang telah menggunakan produk ini, sejak tahun 1970an lagi.


SHARING IS CARING


eh, b4 that jom tengok model tabloq!!


































































































































































































































hantu bedak!!! muahahahaha...

gambo kecik suda!


heppy working olls...



13 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku leh pakai ke dak...

MRS. K said...

♥cikmOt♥ ~ eh kan ko kata kakak kena campaq, try le kasi pakai

MrS. F!zA said...

ai pakai 3 x je pstu trus tk igt..

Anamarza said...

dah berhasil nanti update ler, nak juga tau hihih

ketriona said...

nk beli kt ner??cm besh je pakai :)

Salina@IbuAqil said...

oh pocot!!!! terkejut mak nyah!! hik3!!!! tq dear share this.. ibuAqil pun muka penuh jegarat yg kecik2 tu le.. nyampah!! nampak semak je muka ni..

MRS. K said...

ketriona ~ bukak ler fb tabloq tu cheq!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sharing is caring..
mrs k mana nak dapat???nak jugak try

MRS. K said...

cik Jue Aka Ibu Farisyah ~ u kat mana eh? boleh kontek dealer die.. cek kt fb.. so dealer leh anta by hand takyah post.. hehe

lovelywa said...

gambo kecik yg kat bawah sekali tu menakotkan daaa...hehehe

ratna said...

Mrs.k, sekali pakai mmg kena abiskan satu bedak tu ke? Atau bole patah2kn dan jimat2?

zety nara said...

Salam akak beli tabloq tu kat ne ark.. harga die mmg RM5 ker...

Belajar Search Engine said...

Terimakasih atas informasinya, saya harap tulisan ini bermanfaat buat siapa saja yang membacanya.
cara menghilangkan jerawat secara alami
.