Bonus dah dapat - jom Terapikan diri...

 .
.
.
hari Isnin baru ni, lepas balik keje terus amik Hadif kat umah pengasuh. then terus ke Alamanda.. ayah Hadif dah pegi outstation time tu.. so, bosanlah balik umah kang nak makan ape pulak? aku kan jarang² masak kalau hari keje.. kalau ayah si hadif takde, lagiiiii la... tak berasap dapo aku tu... huhuuh...

gaji + bonus pon dah dapat.. so, melajuuuuuuuuu je pegi bejalan! letak hadif dalam troli care4, then beli mainan kat die buat upah. nescaya diammm lah die dalam tu. kekeek..  pastu pegi la mana kedai ko nak terjah! huhuhuh..

aku takde aim pon nak beli pape.. saje² gatai nak cuci mata.. kalau tercuci duit pon tak salah kot! reward untuk diri sendiri... sekali sekala.. ngehngeh...

so, jalan punya jalan, melekat pulak aku kat kedai kasut primavera.. usha punya usha, telek belek die punya harga, dapat 50% pulak tu... tolak diskaun semua.. ermmmmm... ok kot! terus rembat! hahahah...

senang sikit nak tawaf soping complex pakai kasut gini.. hehehehe...



untuk anak pon harus lah ada... tak banyak pilihan kaler merah.. ada 2 choices jer.. tapi si hadif nak yang ini.. so amik la.. lagi pon memang nak kaler merah jugak² untuk pakai masa wedding makteh hadif nanti.. huhuhu...



p/s : korang shoping ape duit bonus tu???
.
.

8 comments:

bonda dadif aka akish said...

best dpt bonus!!!

terapikan diri dgn shopping adelah best time ber-bonus nih..

~farah~ said...

saya soping kamera dgn outfit anak2...alhamdulillah rezeki bonus..hihi

Lady Lavender said...

Salam
berapa rega kasut tue?
Cam best je

SYANI said...

Bestnya dapat bonus... Co saya tak ada ke tidak bonusnya tahun ni...

♥mama eza♥ said...

beli baju anak sudah..hahaha

Chekgu Azrine said...

dapat le jeans sehelai.. kalau Mr Hubby tak suruh beli.. takdela beli apa.. hehehe

♥cikmOt♥ said...

aku suping bayar duit taska anak...tuk diri sendiri takde lagi pung...

eima said...

DAH ABIS BYR YURAN TASKA FAHIM NGAN ADEK...KEKEKEKE