Hari ini dan Semalam....

 .
.
yer.. aku telah selamat mengcashout kan nuffy semalam.... ^_____^

BE Mamil gold tu dah lama sangat bertapak kat situ.. amount pon aku tengok dah tak bergerak².. so aku mengharapkan die akan turun ke metered earning before 30hb.. boleh la cashout secara berjemaah.. tapi nan ado.. liat betui die nak turun ke ME. haih.


cash out semalam... Alhamdulillah, rezeki blogging...


 hari ni punya nuffy


dan yang paling nyampah, pagi ni aku tengok BE mamil gold tu dah masuk ke ME uolls... hangingggg aku tau! semalam tak nak pulak ko nak metered kan? saja la tu! nyampah.....

so, bulan ni punya earning dah boleh cash out! tapi nak tunggu ujung bulan lah!.... hehehe

.

10 comments:

mama tisya said...

hah okla tu..utk akhir bln ni dh cukup dh utk cash out...byk tuuuuuuu

♥cikmOt♥ said...

ok, bleh dah tu belanja aku makan naik keje ni...lalala

|| NaFiRaa || said...

perrghhh.. BE tuh mmg tunggu u cash out dulu.. kekekeke..

takpe..hujung blan nih dh boleh cash out lagi.. :)

mikamusz said...

bestnya.. ada jugak BE yang cecah more than RM50.. teruskan berblogging... selalunya yang dtg menjenguk ikhlas.... duit NN pun tentu ikhlas...

Nad @ MamaZakwan said...

mak aih, byk tu!
open table ^_^

@e_da said...

huhu hebat la BE mrs K... byk2 amountnya

Zana Adieyza said...

syoknya dapat BE yg lama.. congrats!

eB ezrin said...

wowo dasat. me? hu3

ibu MZW @ farah idayu said...

nak duit raya..eh bukan..nak duit awal muharram...hehehe~!

munna said...

wah! masyuknya earning Nuffnang Mrs k... munna nak genapkan rm 5o pun makan 3-4 bulan juga