Ada DUA SEBAB kenapa saya Gumbira hari ini~

.
.
SATU : sebab ayah hadif balik dari outstesen hari ni!!! yeyeh!

 liverpool fan - YNWA


karikatur hadif... ibu punya lain kali tepek kat sini.. huhuuh...


DUA : sebab esok nak pegi bercuti kat Fraser Hill!!!

http://photography.fzone.com.my/wp-content/uploads/2009/03/fraser01.jpg

 pegi Fraser dengan 3 opismate n family.. mesti havoc nih! pegi ramai² baru syiokkkk! kira cam mini family day gitew.. huhuhu...

eksited oh!!!

tapi ada berita TAK BEST! ingat tak kat ENTRY NI aku ada cakap dah book umah peranginan gomen kat Cameron Highland yang harga RM25 sebilik tu? ingat tak? ingat tak???? semalam orang BPH call cakap kena cancel book tu sebab start 1 April sampai pertengah bulan Mei depa nak renovate! semua yang booking tu depa pulangkan balik duit! adehhhhh.... baru semangat nak pegi tau! tapi nasib baik sebab bulan tu jugak aku nak pegi USS. kira terubat la sikit rasa sedih tu... huhuhuh..

.

12 comments:

nanakimie said...

wah,seronoknya p oliday:)

cantik sgt karikatur tu,comel je hadif:)

~aSHa~ said...

syoknyeeeeee selamat berhanimun berkali2......moga lekat plak lepas ni...ehehehehhehe


smlm my hUBby balik, sblm sampai, semasa otw...akak sms 'im waiting for you.....'

tau2 je la apa suami akan jawab...ehehehehhehehehehehehehe

seronok gak kalo mereka ni OS

mama tisya said...

amboi jln saje ye..happy holiday...

YaYaNsMuM said...

Wah...bahagia je kalo yg tersyg balik kan...:)

shark said...

waduh..
nk follow skali ler:)

LiErOSe~QiEmi said...

bestnye pergi dgn member & family masing2

Nad @ MamaZakwan said...

full schedule ek thn ni sampai sebelum pose, hehehe....
takpe, selagi berpeluang, pegi jek ;)

@e_da said...

wow bestnya jalan2 lagi... pic hadif tu sebijik la kan.. cute je

kayyana said...

wah.. seronoknye die nk p holiday.. hehehe.. selamat bercuti dan take care kak k.

deelira@deeliraz said...

comel giler karikatur hadif..

Mama Gee said...

sapa lg gi tu?
lenkali nk ikut gak bule?

hahaha nyibuk je..

mamazana said...

dah balik USS nanti update + bg tips2 ye.. i'allah, kak zana n famili akan ke sana ujong tahun ni..:)