Besday Dinner @ Haven Look Out Point

 .
.
Look out Point/Menara Tinjau dah kena Tutup baru hegeh nak UP entry makan². citer dah basi. ngehngehngeh...
.
 PINTU masuk ke Menara Tinjau Ampang sunyi selepas MPKj mengarahkan semua premis perniagaan di situ ditutup kerana melanggar peraturan, semalam. 
 .
*aku dah up cerita pasal look out point ni kena tutup kat ENTRY NI. taktau la bile dorang leh bukak balik restoran ni. huhuhu...



haitu aku ada beli mydeal haven look out point. dua orang makan hanya RM50. so, harus rembat untuk sambutan besday aku bulan lepas punye.. huhuhuh...


 aku naik dari Ampang.. mencabar jugak nak cari jalan die.. atas bantuan google maps akhirnya sampai jugak... boleh tahan jalan nak naik atas. kiri kanan hutan jek... tapi time balik kami ikut jalan ulu langat-sungai congkak tu.. lagi dekat kot nak balik Putrajaya...


 sampai jugak akhirnya... asyik dok tengok orang up sana up sini pasal haven ni... akhirnya........... eceli kat look out point ni ada jugak restoran lain tau bukan haven sajok!


 masuk je restoran tu pelayan tu dah tanya, mydeal??? sebab nampak aku bawak kertas baucer tu kot! hhuhuhu... dapat je seat, terus die kasi menu khas untuk yang dah beli baucer mydeal...


sebab tu restoran² kat sini kena tutup kot! sebab memang dekat nau dengan cerun!


aku dapat seat strategik jugak la.. leh nampak satu KL. ni dalam kui 6 lebih.
.
 
takleh pilih air lain... ini je die kasi dalam baucer - teo ais limau


 boleh pilih mushroom/chicken soup


 hubby aku punye... sirloin steak kot.. ingat² lupa suda... tapi sedapppp sgt!


aku punya fish n chips. rasa die biasa jer..


malam~


 bukan main tombammm muka aku!!!
.
 so far, makan kat sini biasa² je kot! aku punya menu tu tak kick ah... nyesal order tu. kalau tau order cam laki aku punye... huhuhu... tapi nasib baik pemandangan lawo... ni 1st and last la kot makan kat sini. ye la, restoran pun dah kena tutup kan? entah bile pulak leh bukak balik...
.
.
..

9 comments:

♥cikmOt♥ said...

sebab kolah derang kena tutup...hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

mungkin gak kot...
cerun bebeno tmpt makan tu
elok le tutup
kang bila dah terjadi mende yg tak diingini berlaku, haru le pulak
tp serius lawa pemndangan nya..
tak sempat pun nak pi..huhu!

LiErOSe~QiEmi said...

dulu aku dok cawangan cerun, boleh la nak tlg jawabkan bile leh buka blk restoren tu... sekarang dah pindah opis tak tau la dah pasal cerun merun ni haahahaha

eima said...

tak penah sampai punnn...

bkn ke ari tu ko mkn m=besday ko kat alamanda tu kedai yg ade piano tu ??

|| NaFiRaa || said...

permandangan nye memang cantek!!!

MRS. K said...

eima ~ oo.. besday celeb aku buat 2 kali. bole? heheheh

Mama Gee said...

fish and chips ni muak skit... lain kali pi tempat special order menu yg lain dr yg lain ye.. :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah ngetop tu tempat celebrate...kita pun teringin nak pi tapi bila la agaknya

kayrul-shah said...

salam kenal...kita pun baru tau kes tempat nie kena tutup. order fish & chip memang rugi la. tapi kalau order menu maca hubby awak order memang berbaloi la makan