SGD

 .a

aku tukar RM350, yang dapat ini jerk! sobssss.....

ok la kot! bukan nak beli ape pon, just untuk transport and makan² dalam USS tu sajok. kalau ada duit lebih baru le beli sebenier.. hehehe...

wei Eima Manje, aku bukan naik bas, aku pegi naik flight terus ke Changi airport.. bermalam di JB, dan esok tu baru balik naik bas dari JB terus ke Putrajaya... hehehe...

aku tukar duit kat Warta Bangi jerk... sambil² tu cuci mata dan makan² kat situ.. pegi ngan kawan aku, die yang drive so aku banje la die makan pizza!

amik lunch set untuk 2 orang...


p/s : aku cuti sampai Selasa minggu depan yer... tapi update harus update jugak! aternye boleh update belog kat henpong je kan? huhuhuh...

.

6 comments:

eima said...

waaaaaaaaaahhhhhhhhhh kagum lagi ... syoknye ko kan....

mesti syok hadif tu kan....

syanasaid said...

selamat berjalan2

Chekgu Azrine said...

syiok je dengar orang yg bercuti ni.. jeles I!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

selamat bercuti ...

bunga_rose said...

piza, lama tak mkn.. tade geng..sobbsobb..

shahdiana said...

beatnya dapat pegi jenjalan...