Cara Dapat Diskaun Harga Tiket Zoo Taiping

.
.
Masa balik kampung bulan lepas, aku sempat bawak hadif pegi Zoo Taiping.. dah die asyik dok berzikir je nak pegi zoo, so layankan je la.... before aku pegi tu, adik aku bagitau cara camne nak dapat diskaun.. pergh.. hebat adik aku! selama bepuluh taon dok tepeng pon aku taktau leh dapat diskaun masuk zoo??? adeh.... teruk betui... kalau tak dah bape kali leh jimat.. huhuhu...

Harga tiket Zoo Taiping
Dewasa : RM12.00
Kanak² : RM 8.00


cara dapat diskaun?????

tunjuk KAD PENGENALAN sahaja
TAPI
dengan SYARAT

ALAMAT dalam IC adalah dalam DAERAH LARUT MATANG & SELAMA.
kuikuikui.... maknanya orang yang beralamat area TAIPING sajok boleh dapat diskaun masuk zoo nih.. hehehe.... untung la jadi warga Daerah LMS. hehehe..


tiket


total... dapat la jimat sikit lagi pun kami round zoo tu naik train jer.. malas nak turun berjalan.. cuaca panas sangattt!!


 
senyum meleret dapat tengok gajah makan, mandi dan berak! kuikuikui...


p/s : bila la aku nak tukau IC nih??? gambo ic masa umur 18 tahun.. itam legam time tu... kuikui... 

4 comments:

eima said...

cam nk naik bot langkawi plak kena unjuk ic langkawi .... gile besh

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. untung lah~

deelira@deeliraz said...

pinjam ic la cenggini.. :p

Nad @ MamaZakwanNayli said...

alerr...
kalu tau aritu, baek calling2, huhu!

pasni kalu nak pi, pinjam ic tukang juai tiket tu la, hikhikhik =p