Ke IKEA dengan Satu Hajat!

.
.
jumaat minggu-minggu lepas... buat keje gile dengan lynn n kak gee... huhuhuh... kami pegi Ikea time lunch hour.. tapi kami kua awai sikit la.. takde la tunggu 12.15 tu... huhuhu...

tetiba rasa nak pegi lepas tengok lynn publish gambo kusi ni kat fb...

kerana mu kerusi.. sanggup aku drive tau dari Putrajaya ke Ikea... dengan jalan jam, sesat barat pusing sana pusing sini... adeh....

tapi bila sampai je tengok dekat pamplet kusi tu dah SOLD OUT... tak ke hangin.... cissss....

lepas tgk sold out tu terus tak de mood nak soping.. sebab target utama pegi ikea nak beli kusi tu 2 bijik.. itu sajok! tapi takde rezeki pulak.. huhuhuh...


so, jenjalan cuci mata je laa.....


tapi cam biasa klu pegi ikea, mesti nak rembat seketul dua barang.... dalam takde mood nak soping tu, terbeli plak benda² nih. huhuhu...

sampai opis aku tengok kat punch card kui 3.12 petang... fuhhh nasib baik tau! klu tak boleh sampai lagi awal. tapi boleh plak cik lynn ajak singgah umah mak die kat kepong sana sbb nak amik kamera... sabo je la....


Published with Blogger-droid v2.0.6

5 comments:

.::Lynn::. said...

janji sampai... hahahhaa

etiey.com said...

huh... memang frust tahap gaban kan? gaban pun tak frsut macam tu hihih

mama aleen said...

memang kalau pegi ikea, takkan balik tangan kosong punya.. :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

awat tak tanya kita, kerusi tu mmg dah sold out dear, opis kita 5 minit ke ke ikea, dari opis pun nampak ikea tu...

adyna said...

kami pun suke ke sana :)