Your AirAsia booking has been confirmed ^_____^

.
.
fuhhhh.... lap peluh.. penat nak mencari tarikh yang sesuai dan yang penting murah kat AA nih...dengan pc bengongnye.. boleh pulak dah dapat cop tiket pastu pc hang!!! sabo jer lah.. dah satu hal kena search lain.. mencik!

mulanya macam tak nak beli tau.. tak sanggup nak terlibat dalam 'pemburuan' nih.. tapi.. bila klik dapat harga tiket yang kira ok la, murah dari naik kereta, so why not kan? takde la kematu vontot mak! hehehe... 

tapi ape pun, Alhamdulillah.... semoga semuanya berjalan lancar lah sampai tarikh yang dah dibooking tu... ngeee~ cer teka kami nak pi mana???

ok. ok... kasi hint skit...

http://www.malaxi.com/terengganu/island/redang/images/redang01.jpg

senyum sampai telinga~~~~

.

11 comments:

JaSSNaNi said...

cherating kot... tak pun pulau redang... hmmmmm mana ni? lawanya.. bape rm ticket AA?

Nana said...

mcm ganu je hehe
aku xbuk pon tak tau nk g mana hahah bole?

eima said...

mana ni bali ke .... hehehe

tp ko naik keta... redang la tu

mama_umar_maryam said...

redang!!! kitorg xtau lg, perhentian atau redang..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

alamak terlepas bas plak, nak pi booking la gak...

Chekgu Azrine said...

thailand ke??tak pun langkawi??

SyaNa said...

aku pn dapat :-)
murah plak tu

Nad @ MamaZN said...

redang ni... ;)
hehehehehe...
dpt bape rm?

|| NaFiRaa || said...

bestnye~ jeles2~

mama tisya said...

bestnye nk p redang ek

munna said...

cantiknya..... bestnya....