Buat Penggemar ThePopLook.....

.
.
now dah ada facebook fan page for peminat² thepoplook. tenkiu kepada admin yang kendalikan page nih~


kat page ni korang boleh jual baju baru korang yang tersalah saiz ker, or nak jual baju preloved ke. so atleast korang dah ada saluran untuk menjual semua baju tu kan? tak la jual kat belog semata.

pada yang berminat nak join group nih, klik link di bawah :

https://www.facebook.com/#!/groups/541462155870419/

.

5 comments:

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

wah bagus la K ni, semua website dia tau...nak terjah gak la...tapi tak berani nak beli la sbb takut tak size tak ngam...suka tengok orang lain pakai je

:: Mrs.Eady :: said...

wahhhh!

Nad @ MamaZN said...

Cer bgtau...
Org yg saiz 165cm dgn 68kg seswai ke tak pakai poplook ni? Saiz apa? Kang meroyan plak kang masuk grup tp xdpt beli hahaa

eima said...

semua page fesyen die tau....

ak yuyunz said...

thanks for the info! =)