Harga Beg Sekolah di Kenanga Wholesale City

 .
.
Selamat Pagi semua!!!.............

 hari tu kat ENTRY ni kan aku meroyan pasal beg sekolah mahai kat jusco kan? pastu ramai yang komen n shared ngan aku mana tempat murah nak beli beg skool... macih yer sape yang komen tu... ♥♥♥

semalam kami pegi Kenanga Wholesale City. saje jenjalan cuci mata... tapi kalau ade yang berkenan rembat la seketui dua.. hewhew... takde plan pon nak beli beg sekolah hadif sebenarnya... tapi oleh sebab dah pegi kan? pastu kedai beg bersepah pulak dalam tu... rembat jugak la lepas rasa harga tu reasonable.. malas dah nak kuar masuk kedai survey harga. huhuhu...


 hadif dah takmoh ben-10.. die nak thomas pulak! ape² je la nak oiii.... lepas survey kedai² kat KWC tu, ni la beg yang termurah kami dapat... RM38! ok tak ek? tak besar, tak kecik sangat.. sederhana besau.. kalau yang takde roda ofkos la lagi murah kan? 
.

ni kedai tu.. aras 6 - ujung sekali.... tengok ramai je orang keluar masuk kedai ni, tu yang kami terjah jugak.



bersepah beg dalam kedai ni.. boleh tahan murah jugak!


 
ni kat kedai lain... paling murah beg camtu dapat harga RM40!


 
di samping beli barang anak, usha² jugak barang mak.. nak jugak try test peplum yang tengan 'in' skang nih.. tapi tak lepas piawaian lah! ada baju yang labuh tapi kain jenis melekat, pastu bila dapat kain yang jenis cantik, cutting pendek pulak.. adeh...

tapi seriyes, kalau nak cari baju² yang fashionista memang kat sini tempat nya!!! bersepah baju-bajan... semua made in China kot! kat sini memang takde branded items rasanya... tapi puas hati la kalau takat nak beli blouse tu.. memang murah sangat² specially kalau beli banyak². lagi murah harganya!


 
baju kungfu panda ni RM5 sajok satu set!


masa nak beli beg tu, ayah hadif pegang beg ben-10.. boleh pulak budak kedai tu cakap, 'eh tu beg untuk budak lelaki!' rupanya die ingat hadif ni pompuan.. kuikui... kami senyum je la.. huhuhu...

nanti nak beli baju raya ingat nak terjah sini je lah... beli borong untuk mak, adik², mesti dapat lagi murah!! jom kiter....


5 comments:

mama tisya said...

murah tu tp dlu2 mcm di tk jual kalo bli skit skarang dh bole ek

eima said...

hahahah tang last seklai tu aku gelak sbb klakar .. hadif yg jambu ....pakai plak block kaler ....hehehe

Anje Mamy Balqis said...

wah murahnya...kita nak cari beg balik kampung balqis jenis roda tu...kalo kat tmpt lain mahei sangat ngalahkan beg mak paknya plak...nak try survey gak la...

yuyu jannah said...

mmg murah kan harga brg2 kat kenanga city tu.yuyu penah g sekali.blouse mmg fashionable dan murah sgt

Qhaifa Nur said...

seronok datang cini, pilihan banyak....