TTC : Rawatan Kesuburan (ii)

.
.
Morning yuolls... cuti 3 hari baru ni aku balik kampung + cuti² Penang... dan habuan dari tu aku sudah mendapat demam suam² suku + selsema daaa.... sabo je laa....

dan pagi ni aku ada appointment kat Hospital Putrajaya.... pegi amik darah untuk next step dalam TTC journey ku... patutnya kena amik darah hari ke 21 lepas period, tapi semalam kan Ahad. so kena la pegi hari ni... haini boleh tahan ramai gak yang amik darah... hari Isnin kan? standard arr... tapi dalam kui 9 pagi dah setel semua....
.
tompokan darah... huwaaa...

tengah dok jenjalan nak kua dari spital tu, tetiba baru perasan lengan baju ku penuh dengan darah.... selak baju tengok darah dah penuh kat lengan... huuuwaaaa.... tak kering lagi tempat kena cucuk tu.... nasib la time tu dok dalam spital lagi.. cepat² pegi toilet cuci darah kat lengan n baju... balik opis still ada lagi darah kua sikit².....

lunch kang kena la balik umah tukar baju... acaner nak solat klu darah penuh tu kan? nasib umah dokek jo... hewhew...


Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

eima said...

ngeri betui .... darah cair ke hape ni lambat benoor nk kering wei .....ke kena sedut ngan hantu spital tu

Nad MamaZN said...

Moga cepat baik selsema..

Nory Zoulkefle said...

mahal tak kos rawatan kesuburan kat putrajaya?

Mrs. K said...

Nory Zoulkefle ~ free utk kakitangan kerajaan...

mama ila said...

uissshhh..ngeri tgk darah

yatt said...

awak dah cuba urut ngan mak yong? mana tau kot2 ada rezeki :) cuba la