Kolam Renang Pusat Maritim Precint 5, Putrajaya

 .
.
Aktiviti hari Ahad lepas adalah berenang sampai kecut telo tangan. :b

suka la hadif tu, sampai 2 tempat kami pegi sebab die nak main air! 1st, kami pegi kolam renang dekat Pusat Maritim. lepas tu pegi mandi kat kolam Dataran Gemilang pulak! berendam lama sangat, pastu cuaca panas pulak, balik dari tu dapat la habuan - ada tanda² nak batuk n selsema. hewhew...

kolam kat tingkat satu. so harus naik lift.

kalau ada yang tanya kolam ni kat mana???
kolam ni dekat Pusat Maritim yer, sebelah je dengan Pullman Hotel. kat traffic light, amik kanan, lalu depan Pullman tu, komfem jumpa punya. :b


 aku suka pegi kat sini sebab lebih selesa... ada macam² gak aktiviti kat sini selain berenang... tak silap aku ada snoker n karaoke.. cafe pun ada klu rasa nak makan lepas swimming. tapi mahal skit la kan?


 dan yang penting ni indoor swimming pool. tak yah risau panas dan hujan. huhuhu...


 masa weolls pegi tu ramai la pulak! dengan kelas swimming lagi... salah timing lol!


 hadif dah tak takut mandi pool dah! tapi still tak berani nak rendam kepala... takat basah sampai bahu tu boleh la.. huhuhu...


 kecut dah tangan dia.. sakan berendam! ajak balik pun tak mau! huhuhu...

lepas tu kami ke Uniten, pekena cendol n pasembuq dulu... then terjah Dataran Gemilang pulak. kan setiap petang Ahad ada macam² event.. kat situ pun ada swimming pool. harus la dak hadif mengecutkan lagi apa yang patut! kuikui...

Waktu operasi kolam renang pusat maritim :
Dibuka setiap hari termasuk cuti umum.

Jadual Waktu :

  Sesi 1    9:00pg   hingga  11:45pg
  Sesi 2   12:30tgh hingga   3:15ptg
  Sesi 3     4:00ptg hingga   6:45ptg
  Sesi 4     7:30ptg hingga   9:45mlm

Bayaran :
  Dewasa/Kanak = RM5.00/sesi

  Bayaran masuk dibuat di meja lobby pintu masuk Pusat Maritim



9 comments:

Nad MamaZN said...

Kecutkan apa yg patut
Haha
Lawak la kay :)
Kami igt nk p dataran gemilang ptg sabtu
Haral xujan la huhu

♥cikmOt♥ said...

aku baru p sekali...tah bila nak p lagi tah...

Nafira usof said...

betol2 berendam nih~
sampai kecut2 tangan ha~

Mooniqueen said...

best la semua ada.. MQ klu dpt bwk anak ni, mau xnak naik keluar dr pool tu... dot mandi dlm blk air pun payah nak kuo..

eima said...

wow pagi pool ptg pun pool mmg kecut ....

ieyda said...

yg dekat Maritim u, lum gi lagi, tp kat dataran gemilang tu dah gi...bestlah utk budak2 main air kan...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

nampak mcm best dan kita tak tahu pun ada kolam renang kat marritim yang tahunya kat pullman je..harus ajak cik poji terjah...mesti farisyah senyum sampai telinga

bunga_rose said...

kecut betol tgn dia tu weh.. kimi tak berani klu kolam yang dalam sangat, kalau kolam plastik kat rumah pun paras air atas sikit je dari buku lali.. haihh laa

kayyana said...

kak, mandi sampai tangan kecut... huhuhu... yana mmg tak pernah lg g sini.. erm.. nnt mmg nak kene pergila.. tp tak taula bile.