Simple Giveaway : Senarai Peserta

.
.
 haitu kat entry ni aku ada buat simple giveaway. so, sesape yang tinggal komen tu consider as joined la yerk... pemenang dikira berdasarkan keputusan lucky draw by random.org. ngeeee~ so, senarai penuh peserta kat bawah ni yer....

  1. Qhaifa Nur
  2. Masya 
  3. ♥cikmOt♥ 
  4. Nad MamaZN 
  5. munna 
  6. Ya ALya 
  7. mama tisya 
  8. ujee 
  9. eyeyou 
  10. JaSSNaNi 
  11. Sidratul Muntaha
  12. Nurul Farhana Kasim 
  13. INTAN 
  14. Kniedaz 
  15. aSmiDar 
  16. Elya Roza 
  17. eima 
  18. Nana 
  19. mama leen  
  20. Nissa Azmir 
  21. deelira@deeliraz 
  22. alawiah raji 
  23. Jue a.k.a Ibu 2F 
  24. Izzati Asyraf 
  25. Shinnaz Ahmad Rasid 
  26. Orked 
  27.  mama_umar_maryam
  28. Echa 
  29. noorzie 
  30.  Nieyl
  31. Aimaniman Ezaiza

dan pemenang akan membawa pulang sebijik pan bercorak vantage. hehehe~


sape la yang bertuah tu erk??


11 comments:

mama tisya said...

bertuah la saper yg dpt tu

Masya said...

wawawawa.. harap².. nama sayalah yg naik...

Ya ALya said...

untungnyer la siapa yg dapat tu......

@e_da said...

ala ruginya tak sempat join..

Nafira usof said...

alooorrrr.. terlepas lah n3 tu.. huhuhu.. ruginye~
*lap air mata..huhuhuhu

eima said...

aku nak ,...............

Nurul Farhana Kasim said...

Wahhhh comel..mintak2 i dapat..hihi..
Random picker, plz be nice to me~~~
Lalalaaaa....

Nad MamaZN said...

Bestnye adiah!

mama_umar_maryam said...

amboihh..sayang woo nk ltk atas api,hahaha

aSmiDar said...

Yeha..sempat join...cntiknye adiah..btuah la sape dpt...

Nissa Azmir said...

auwww i tersenarai.. so comel la you macam bunga tu... hehehe...