Makan Angin di Colmar Tropicale Bukit Tinggi



meh nak update sikit pasal jalan² ke Bukit Tinggi hari Selasa lepas.... mak aku datang umah sebab hari selasa tu ada check up kat HKL pasal sakit dulu tu... dah alang² mak aku datang kan? harusss la bawak mak jenjalan... tapi yang dekat² je la.. ini je la yang aku mampu bawak.. nak pegi PD dah slalu sangat dah pegi... mak datang pon dengan adik aku. lakiku pulak takdo, tak balik outstesen lagi.. so tempat yang aku tau je la aku bawak... lagi pun hari Ahad ni keluarga besar kami nak pi cuti² kat belah pantai timur sana... so, jalan² Bukit Tinggi pon orait sangat dah tu. ramai lagi tak penah sampai sini khen??? :b

Lepas mak aku setel check-up semua terus gerak ke Bukit Tinggi.... dekat je pon Bukit Tinggi tu.. atas sikit pada Genting Sempah.. boleh sangat aiiih nak pegi.

aku dah penah sampai sini bulan Januari lepas.. so, malas dah nak taip pepanjang.. korang leh refer link kat bawah ni klu nak tau tempat² menarik dan apa yang best kat Bukit Tinggi yer....

http://alwzbemybaby.blogspot.com/search/label/Bukit%20Tinggi%20Pahang

 kali ke-2 sampai untuk taon nih - so, takde la se-excited masa pertama kali datang dulu... lagi pun aku memang tak larat nak bejalan sangat skang nih.. huhuhu.... eh, air sungai tu kering pulak.. tak cantik dah...



ni gambar masa datang dulu.. cantik sangat...


 like a propoyografer. muahahaha... eksen je lebih hadif ni.. last² tengok gambar pakteh takde kepala.. hahahaha...


 sejuk hati tengok mak sonok jenjalan.. walaupun mengah² mak nak panjat tangga then jalan sampai Japanese Village ni.. huhuhu...


 lepas round Japanese Village, kite serbu kota perancis - Colmare Tropicale ni pulak...


 untuk yang dok area KL nih, klu tak menginap kat hotel ni pon okey. sebabnya dalam 3-4 jam korang dah boleh round satu Bukit Tinggi nih.. :b
 

 haitu tak perasan pon ada swan kat sini...


asyik terlepas jek nak tengok stage performance die... nak tengok ni ade masa² die.. tak silap aku pukul 12/3.30-/9.30pm kot... sape tau die perform ape? tarian gelek kah? hehehe

itu je kot yang nak update.. refer link tu eh klu nak tau details pasal Bukit Tinggi. ♥


5 comments:

Nad MamaZN said...

Mmg bab cuti2 kite refer blog kay jek hihi
Sbb destinasinya sume yg mmg dlm list
Tggu cuti2 ahad ni plak
Cepat2 update k! Haha

Nieyl said...

suke ar blog akak nie...
Aritu nieyl g cameron pun..
nieyl refer blog akak...hihihi~

Noor Izmaliza said...

mak ko sporting .... wei comey la dah pakai dress tak sabo nk negok perut neh

bunga_rose said...

woo persembahan dia dasat ooo.. aku tutup pusat masa tgk persembahan depa, maklumla tengah mengandung masa tu, takut anak kenan hahaaahah

Nafira usof said...

syoknyeeee.. pergi balik hari eh?