Tema Baju Raya!



Assalamualaikum.....

ade ker yang keje lagi nih?? ke ramai dah yang balik kampong?? aku still keje lagi haini.. maklum la raya kat key ell jer... huuuwaaaa..... raya ke-2 baru balik kampung aku... 

Meh nak tayang tema baju raya aku sepanjang 5 taon nih... ini je gambo yang ado.. taon² sebelum ni takde gambo. aku pon dah tak ingat tema kaler apa... muehehehe... 


 2010 - pink


 2011 - merah


2012 - peach


2013 - silver


2014 - biru
anak² je la pakai biru.. mak die pakai gold. apak die lagi la.. langsung tak beli lagi baju raya setakat ni. hahahaha

Dikesempatan ini aku nak ucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN 
kepada semua kawan bloggers dan readers blog aku.... 0-0 yer... peace.


4 comments:

Chekgu Azrine said...

selamat hari raya sis..
maaf zahir batin

Nad MamaZN said...

selamat hari raya kay!
maaf zahir batin

kayyana said...

ksian apak die xde bju raya... sempat lg ni kak nk cr kt mne mne uptown.. hihihi... raya KL je kan.. hehehe... selamat hari raya kak... =)

nurfadilah suardi said...

SELAMAT HARI RAYA (advance). kosong kosong juga. Semoga berbahagia bersama keluarga tercinta