Raya dah Nak Habis, Baru sibuk Nak sopim Baju Raya



Taon ni baju raya aku selai jerk... malas nak beli 2-3 lai. pakai je la baju yang ado. lagi pun kalau pegi beraya umah orang, pakai casual jer... xdo makno nak pakai baju kurung segala. huhuhu... tapi tengok kat internet banyak benau dress lawo²... geram betui tengok! tapi aku kan still fully bf cik hessa. susah kot nak bf klu pakai dress. banyak dress tak menepati piawaian... 

tapi haitu usha kat fashion valet, terbekenan pulak ngan dress nih...

Dress Eva from muslimahclothing


 siap ada tali boleh ikat riben... huhuhu

so, pikir punya pikir punya pikir.... terus ler aku grab... sebabnye baju ni bf-friendly. ada butang kan depan.

 tapinyer... die tulis RED. tengok gambo pon merah cili. tapi bila dapat kaler cam maroon sikit... hentam ler labuuu....


sebenarnya aku ingat dah takde rezeki dah nak pakai baju ni.. dah siap pasrah pon... mana taknya, check tracking parcel dah sampai opis isnin minggu lepas... tapi baru semalam selamat smpai kat aku. maybe misplace kat mana²... tak kisah la... asalkan skang dah ado depan mato... mak sukaaaa!!!!

pastu garu kepala, nak pakai pegi mana baju nih??? raya dah nak abisss? ngeeee~


10 comments:

suhailah hamid said...

Cantik...pakai time ada event..hehe

Nad MamaZN said...

meh beraya umah kite meh
hehehe
cantek la baju ni

lieyalatif said...

leh pakai time pi kenduri kawin ke....

siyes lawoooo...lieya plak bekenan dress kat zawara...lawo2 gile...murah pun murah...

lovelywa said...

dah beli baru pk, tu perkara biasa..hahaha..gi opis la pkai kay..musti meriah..ahaha

syawalsimpsons said...

kakak...pakai keje la...

kayyana said...

buat pakai g opis leee...merah makngah.. hahahaha

Nieyl said...

cantik laaa...

mama bella said...

ala kiter pun berkenan baju muslimahclothing ni tapi takut saiz la awak beli saiz apa erk? if dont mind sharing kiter kecik jer tinggi 148 pakai baju pun saiz paling kecik xs takut xs dia besar

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

mama bella - saya beli kat fashionvalet saiz uk12 kot. tapi tgk kat baju tu saiz L. saya tinggi 160cm

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

mama bella - saya beli kat fashionvalet saiz uk12 kot. tapi tgk kat baju tu saiz L. saya tinggi 160cm