Terjebak jugak ~ Puchee Design by Jakel


hohoho.... ni salah satu list ngidam mak! Alhamdulillah... tercapai! ahaks.... dapat pucci inspired pon okey noks.... nak dapat the real emilio pucci design tak mampooo la mak!







beli beriya tapi buatnya entah bila... biar setel beranak dulu, pastu baru pikir nak buat baju apo... kali ni nak pantang bebetui... dedulu sukati mak je tak jaga pantang. semua hentam! kali ni nak tahan napsuuu.... nak pasang badan balik... ahaks



10 comments:

MG schmidt said...

cantik yg soft pink tu :)



JOM JOIN GIVEAWAY MG :)
http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/giveaway-comeback-cashmoney-by-mg.html

Cik Puan Eka said...

cantik gile. Suka yg biru hehehe

eima said...

mahai hoi kat jakel tu .... aku lalu buat2 tak pandang je tak mampu juga nk beli walaupun yang inspired je

mama tisya said...

lawa coraknya

ayu Ismail said...

Brp semeter ni..lawa gak design dia

nurfadilah suardi said...

Cantiknya corak tu semua. Rasa nak gak

syariza09 said...

oitt...cantiknya. semester berapa weh??? habaq la. senang sikit nk menabung

Mommy Cici said...

cantiknya yang first pic tu. semeter berapa ni?

Norhazlina Suib said...
This comment has been removed by the author.
Norhazlina Suib said...

sama la corak kita pun pink2 tu ngan purple + turquoise tu...terjebak 3 pasang terus kot dgn corak2 tu..adoi terbang duit poket cek abang..hahaha
Price Jakel jgn ckp arrr, x boleh blah ..sepasang RM289 x silap, bidang 60 3.5 meter je la kn..huhuhu