Celebrate Besday dengan Burung di KL Bird Park


wokey.. haini sis tetiba rasa terajin nak update belog! ngeeee~ 

jom baca kisah bulan 11 taon lepas. masa besday hadif & hessa. tarikh lahir both dekat² jerk 6 & 9 November. so, sekali harung la kita celebratenye... saje bawak anak² pegi tengok burung kat KL Bird Park. dulu penah bawak hadif pegi, tahun 2011. lama dah 6 taon lepas. hadif pon kecik lagi. hahaha... boleh baca entry tu kat link bawah.


my triple H


sebelum pegi tengok burung, depa dua ni claim hadiah dulu ngan ayah... tak yah susah², pegi je kedai mainan ayah kat Suria Mall (Dorsett Putrajaya). amik la toys mana korang nak! hahaha... nasib la depa amik hat murah² saja. ngeeee~


masa ni kedai pon tak set up lagi.. baru nak susun barang~


pada yang duduk luar Putrajaya, ni la Mall baru kat sini. Suria Mall namanya, satu bangunan dengan Dorsett Hotel. tapi banyak kedai tak bukak lagi. 


masa kami pegi ni ada promo.. beli 2 tiket dewasa free kanak². so jimat la skit.


berjanggut tunggu peacock² kembang. sampai nak balik sekor pon tak mau mengembang... huhuhu~ tak dak rezeki nak snap gambaq.


baby yang sangat la baik.. 


bird show~

satu taman tu kami pusing sampai kaki pon sakit². ye la bertahun tak exercise. blom berkesempatan huhu.. nak start exercise je ngandung. ahakss :p


5 comments:

Bionic women said...

kita x pernah sampai lagi bird park tau dop...hahaha. putrajaya pun ntah braper tahun dh lepas last gi..huhuhu

Mommy Cici said...

tak pernah lagi bawak bebudak tu ke bird park ni. maknya pun macam tak pernah sampai je. heheheh

eima said...

aku pun dah lama tak pi sini ... best juga ... besar hoi letih berjln ....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

budak2 suka nie

MisDiarios said...

wowww seronoknya g birs park :D
foollow sini #1012 :D