34 tahun yang Indah ♥


Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah...
5 January 2018, genap umur aku 34 tahun.. lagi 6 taon nak 40an (nangis)
rasa macam dah tua noks bila tengok anak₂ makin membesar.... (nangis lagi)

Dan Alhamdulillah... sambutan besday taon ni meriah dari taon lepas...
sebelum² ni celebrate ngan family kecik je kan?
tapi taon ni bersyukur sangat... rasa disayangi.. ahaks

muka tak siap! sarung je tudung mana ada sebab makan kat SR depan opis je kan? memang takdo orang :p

sambut biasa² jer... dinner kat Secret Recipe malam 4 January tu... celebrate awai sebab malam esok tu (5 Jan) hadif ada tuisyen.. so macam tak sempat nak kua makan².


hadif dan fish & chip berpisah tiada :p


hubby makan ni~


mak order beef steak


esok tu pulak, kawan² opis buat surprise.. hantar belon masa dalam meeting! mak is terharu... tengkiu sayam२. heart korang banyak२


muka bahagia dapat surprise. ngeee~


suh hadif snap gambo lepas amik dia balik sekolah tengahari Jumaat tu~


ingatkan hubby tak bagi hadiah taon ni.. sebab baru je dapat jam tangan & kasut timberland... roopanya ada surprise jugak! balik umah petang tu, bukak je pintu tengok ada VS! mak is terharu lagi sekali... tq hubby ♥


 saya suka! saya suka!


 sabtu petang pulak abang sulong n kakak ipaq suh pegi umah die.. celebrate besday kat sana. dorang buat masak² skit... kami adik-badik je makan².


 kak ipaq banjew kek BR. nyumss 


 rasa disayangi sangat noks!! double-triple celebrations ♥


video tiup lilin~


p/s : umur tua, jiwa muda :p



1 comment:

Salatul Zarida said...

Happy belated birthday.
Semoga sentiasa berbahagia disamping keluarga.