Cuti-Cuti Langkawi 2019


Assalamualaikum & good morningg~

Just nak update pasal percutian ke Langkawi minggu lepas... sebenarnya takde pon bajet nak repeat Langkawi lagi, sebab bulan November lepas baru je pegi sana stay kat Dash Resort Langkawi. kebetulan awal bulan Mac lepas Air Asia buat Flash Sale. aku plan nak pegi Kuching sebab hubby & anak² tak pernah sampai sana.. tapi bila ajak kak ipaq join the trip, dia ajak pegi Langkawi. so.. aku pon macam, ermmm ok lah! check tiket dapat RM52++ return KUL-LGK. so, Langkawi lagi la kiter!

this time stay dekat Langkawi Lagoon Beach Resort. semua kak ipaq aku yang setelkan dari hotel, kete sewa, itinerary, etc.. aku follow jer.... kami pegi 3 family - 7 dewasa, 7 kanak².

Langkawi Lagoon Beach Resort ~ view dari balkoni bilik

hotel ni ada bilik jenis water Chalet jugak~ memang cantik! next entry aku try review hotel ya!

Aku update gambo random je la yek! bila senang aku taip banyaaaaakkkk². :p

rombongan cik kiah~

cinta hati ♥

Kilim Geoforest Park

Nasi Dagang Pak Malau

Family portrait ♥

cousins love ♥

cousins love ♥

makan kat pantai tepi airport

laksa power ikan sekoq


sesungguhnya sis dah gemok balik! nak turun berat punya payah, nak naik senang jaaa... ahaks... bulan posa la sis diet balik. ngeeee~

❤️♥❤️♥


No comments: