Gores lagi!

.


kita gores lagi.. kali ni gores dan MAKAN!... sama jugak beli susu wyeth, dapat la kad gores ni. saya dah siap gores, semuanya dapat kupon diskaun makan... yang paling ok, dapat set snack plate KFC... yang lain tu sume kena beli meal, then baru leh reedem... ari tu makan kat kfc, dapat la reedem air kopi + fries... bolehla...
.
hadiah tajaan KFC, pizza hut, sen
heng (barang lektrik), etc (tak ingat) huhuuhu....

.

9 comments:

Elyn said...

aik susu pun ade gores2 ni???

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. best jugak main gores2 nih.. nak2 kalo menang..ehehe

MRS. K said...

elyn ~ ada, ada..

adda said...

wow, byk gak leh redeem kan. untung la. dulu syafi minum susu nig ak tp dah tukar ke enfagrow.

Puan Iza said...

Dapat snack plate KFC pun jadi la kan....:-)

Echa said...

besnya laaa... dapat la jugak dari takde ni.. hehehhehe..

Ena said...

Wahhh!!.. bestla camtu kan.. dpt redeem.. dpt la top up maner2 yg kurg..

[-suziey-] said...

berbaloi2 :p xpela snack plate pn ok..hehe

CuTeMiUt78 said...

gores jgn tak gores