ayam.... bermacam ayam....


semalam dok blokwalking terbaca kat blog bonda anggerik pasal restoran ayam penyet nak bukak kat Nilai... tapi die tak bagitau plak kat area mana... hehehe... then, petang tu jugak cakap ngan hubby pasal opening tu... hubby i suker la coz memang feberet die kan... then baru teringat pasal 9Avenue depan Giant tu kan banyak lagi lot kedai yang masih kosong...


round punya round skali betui la restoran tu depan Giant... huhuh.. bukan restoran AYAM penyet jer nak bukak, tapi


Restoran AYAM kampung pon nak opening sama laa....


waaa... sukernya... lepas ni tak payah la pening² kepala pikir mana nak carik kedai makan yang best kat nilai ni.. lepas satu, satu restoran baru bukak bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan... kekekeeke... nasib la peniaga kena la bersaing nak carik pelanggan....

9 comments:

Ena said...

ena x penah lagi rase kesedapayn ayam penyet seperti yg di war2kan oleh ramai blooger.. hu3x.. nak carik gak la..

::Mamalyna:: said...

perghhh best ni, senang wat pilihan...yg penting, tanya poket dulu...heehe

Siti said...

waaaa..mcm2 restoran ayam ada yer..hehhe..siti suka dua2..meh blanja siti mkn yer...hehehe

MRS. K said...

ena ~ segera terjah AP berdekatan.. tapi saya tak tahan kuah die la.. pedas.


mamalyna ~ poket penuh tu yang paling penting...heheeh

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

favorite adik akak nih

Aini said...

Salam Kenal,

Yeszaaa... malam tadi baru jer we all ke GIANT, Nilai and teruja rasa bila terpandang akan Restoran Ayam Penyet itu akan di buka ;).

Akan datang, MERIAH lah area tu gamaknya, kan!

[-suziey-] said...

eh teringt lagu jalil hamid..ekkkee;P

Elyn said...

sedap ke ayam penyet ni?? i tak pernah try la...

MRS. K said...

siti ~ meh la datang nilai, i blanja semua jenis ayam.. okey?

crazybeautiful ~ iye? sedap kak...

aini ~ salam kenal

suziey ~ hehe.. amik lagu die la tu

elyn ~ u shud try dear... sedap jugak