ada apa dengan angka 8?


anyone here lucky number dia nombor 8? ada? ada? no. 8 ni orang cina kata ada ONG oooo.. manyak untung!!! korang ada lucky number tak? erm... saya takde lucky number tapi nombor feberet tu ada la... nombor nyer 0520! gabungan my besday n hubby... saya punya 5hb, hubby 20hb... dekat emel both of us pon letak nombor tu... takde la anggap nombor bertuah pon tapi more to nombor simbolik kami la... ahakss...

oh, sebenarnya saya telah ditag oleh bakal jiran si ANN hati berbunga pasal no. 8 ni... lama tak buat tag! ari ni free, leh la buat!


1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.


2. Select the 8th photo in that folder. (folder gambo hadif masa kecik! ngam-ngam ada 8 je gambo)

3. Post that photo along with the story behind it.masa ni hadif umur 8-9 bulan rasanya...gambaq ni tangkap kat kedai dalam Billion PKNS Bangi... konon untuk pertandingan baby fotogenik anjuran Billion la... tapi tak menang pon! huhuhu...


4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.


nak tag jiran² Acacia Park
1. kak puteri ~ mama aqilah
2. kak ina ~ hot mummy
3. kak faina ~ mama amira & fateh

bloggerz
4. sepupu den ~ puan yu
5. kniedaz
6. ziefauzi
7. mommy yen
8. hajarus


7 comments:

~~INTAN~~ said...

k.J...bukan ka no 9 ka org cina kata ong...

hajarus said...

salam hai mrs k hajar datang jalan2... baru masuk tengok2 dah kene TAG daaaa... hehehe.. Insyaallah t hajar siapkan TAG ni tau....

anyway sker tengok pic hadif ni...
comelnyer hadiffff.... :)

MRS. K said...

@~~INTAN~~ no. 8 pon, ye, 9 pon yer.. no. takde ong adalah no. 4

MRS. K said...

@hajarus nanti buat eh

~UNai~ said...

hikhik! dah 2kali dah dpt tag dari blog nie!

nti2 kalo ada award best2, tag kat kami jgk kay!!

~UNai~ said...

tirah a.k.a intan... takpenah dgr lak org cina suka no.9! biasa diorang suka no.8,3..kalo no.tu berulang lai lah diorang suke...
no.4 sbb maksudnyer mati kalo tak silap!

kalo perasan, plat kete makngah KAK 8383.. hikhik!

Kniedaz said...

hehe..dah wat tag no 8 ni..