jom ke My Pillow di Jusco AU2 Setiawangsa



petang semalam lepas habis keje terus gerak ke Setiawangsa... ikut hiway MEX, so cepat la sampai sebab tak jam! dulu saya ada buat entry pasal beli sofa kat my pillow (sweetdream). leh tengok entry tu kat SINI. kami booked masa pameran bling-bling di midvalley....lama jugak la, so skang bayaran semua dah setel, tunggu dorang anta sofa dalam bulan ni... hohohoho... bersofa baru la kami!

jom, saya bawak korang jalan² kat dalam my pillow!






selamat datang ke Jusco AU2 Setiawangsa! sape tak penah sampai sini angkat tangan???

demam bola skang ni! gila punya besar belon bola depa gantung!

teruja si hadif tengok bola! dok jerit 'ball! ball! ball!'

ni la kedai My Pillow! dulu dikenali sebagai Sweetdreams... my pillow bukan jual bantal, tilam je tau, sofa pon ado!

antara katil-katil dan tilam-tilam yang ado!

habis la kotor tilam ni hadif dok jijak!

lagi-lagi katil tilam

sofa... saya punya sofa takde kat sini... hubby pilih kaler ala coklat skit...

katil ni 1 set harga RM6 ribu lebih.. auwww! kalau beli memang tak bangun dah! makan tido je la...

sila teka berapa?? satu set katil tilam semua harga adalah RM20 ribu lebih..... ha? ada berani???


lepas urusan di my pillow selesai, kami masuk jusco cari barang sikit...

then, singgah jonnys makan nasi goreng! tak order steamboat, banyak² sape nak makan?? hadif tengah pening dok pikir nak order ape.. hahaha!!

sebelum balik, layan hadif tengok air pancut depan jusco jab... sampai umah dalam pukul 9 malam....

12 comments:

Hot Mummy said...

wah, cantik2 la sofa kat situ. rege boleh beli apartment la kay.

mama tisya said...

br buka ke my pillow ni..slalu p jj setiawangsa tk nmpk plak...

Aleyn said...

Geramnyer tengok katil tu sumer....

eima said...

wahh .. bertmabah cun la ruang tamu mu nanti ...

MRS. K said...

@Hot Mummy
hahaha...kay dapat sofa tu separuh harga..ikut harga pameran

MRS. K said...

@mama tisya
rasanya dah lama.. sebab tiap2 bulan pegi sana

MRS. K said...

@Aleynharga dia lagi bikin geramm

Siti said...

mak aii..mhl2 harganya yer..isk..takut siti nak beli..

[-suziey-] said...

HMMM RIGHT TIMING..MMG NK CARI KATIL AND TILAM:d

NAPE COMMENT BOX JENIS FULL VIEW? PTTLA SLALU XLEH KOMEN:D

Dee said...

fuh mahalnya..nk beli pun tgk poket...aiseh x cukup ar..hahaha..

mummysyafie said...

mahal tapi nampak selesa la k...

akak angkat tangan ni..sebab tak penah lagi sampai situ..hihihi..

@e_da said...

wahhh ni mesti beli sofa baru ni..hehehe

harini fiesta jcard day kat jj au2...