ubat segala penyakit


Ustaz saya cakap ubat segala penyakit adalah Al-Fatihah! baca sebanyak 7 kali dan bacaan terakhir yakni yang ke 7 tersebut kita mintak Allah sembuhkan penyakit tersebut! InsyaAllah, semua sakit akan hilang..... boleh dipraktikkan kalau sakit kepala, senggugut, batuk... etc


tapi ubat sakit hati saya adalah....



























budak notty ini

p/s ~ sakit dan pedih hati hilang bila boleh cium dan gomol budak bertuah ini... sila kan la sakitkan hati saya sebab saya ada penawar terbaik di dunia!


13 comments:

Ummu Sofea said...

Hensem boy tu..ibu sofea tgk pun geram.. Ada anak ni, mak pak dia rajin gomol2, peluk2, cium2...sampai kena cakar dgn anak (sign geram sebab kegilaan melampau mak pak dia)

MRS. K said...

@Ummu Sofea hahaha.. kena make sure kuku anak potong yer...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

alahai...pic yg last sekali sangat comey la kak.....hehehhe

eima said...

comey ...
dah byk berubah kan muka die ..
makin runcing dagu ...

~aSHa~ said...

mmg anak2 penawar duka ibu ibu..

arini nak amik penawar rindu aku kat kampung..seminggu mereka di sane...terpaksa letak di kampung..kerana ada tugasan, takut tak terlayan anak2..

LiErOSe~QiEmi said...

olo looo..comeynye ank ko k wehh!! Makin ari makin hensem.. aduiiyaii kalau dah ank tomey camtu mane laa tak jadi penawar mak pak dia kan???

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hoho wat jgk komen cam gini! kay, t pas jamuan emel nasi free kat I 1 ye! :p

adda said...

dah besar dh anak bujang sorang ni. sorry saya selalu masuk blog ni tp selalu hang. prob sungguh kat opis tu. kalau bersiaran dari umah ok laa.. keep in touch

ratna said...

dah matang dah muka hadif ni.. dulu2 dia muka baby jer..

Elyn said...

manis nyer senyum!!!

mummysyafie said...

k, anak bujang ko ikut muka khairi la..

ann @ hatiberbunga said...

sangat comel & hensem bila hadif senyum. bleh jatuh hati!

hajarus said...

alalala handsome boy... mase kecil punya la comel & besar jadi paling handsome...

paling sker pic hadif yang 1st tu... wat mate kedip2... :)