tahyul


jangan percaya ramalan Paul si Sutun kurita ni, tahyul... ape pun, ♥ España. even adik torres tak berapa nak perform... jumpa di final!


p/s ~ malam tadi sanggup i stay up u all.... bukan penangan bola, tapi nak tengok Titanic U jump, I jump kat tv2 sampai kui 2... syahdunye cite tu... kui 2.30, hubby take over pulok layan bola... nasib la Spain menang, gerak bangun nak gi keje pon senang jer... huhuhuhu...


6 comments:

ummiaqeef said...

aku pun tgk...beriya tgk sambil berfb sudahnye kul 1 udah ngantuk..hahaha...

eima said...

HUH LAYAN SAMPAI MINIT KE 73 JE ....

pas tuh tido dah tau dah kaloh ...
tak pe belanda masih ade ...
layan bola sorg² .. huhuhuhu

MRS. K said...

@ummiaqeef
hik..hik.. ape da.. takpe la, cite lama dah pon.. berbelas taon dah

MRS. K said...

@eima
rajin ko stay up eh.. kita jumpa di final

ann @ hatiberbunga said...

sotong. hmm.. bleh je klau takat suka2. tp nk caya trus, mmg xbleh aa.. lgpun, klau ikut logik, sotong tu duk kt dlm tangki tu, mana penah tau apa tu BOLA SEPAK, kan? tp x tau la kot2 org zoo tu dah cuci otak sotong tu sejak lahir lg dgn game2 bola ni. hehe..

titanic. huhu.. aku bertitanic ngan the kids je la malam tadi. hehe.. ada ke patut kul 1 pagi baru si Ayra tu tdo? nk main punya pasal. pala hotak pun dah weng semacam. hehe..

eima said...

aku mmg minat la ..
zaman deting ngan panjang kat kontan dulu .. stadium le tmpt deting kami .. hahaha

nih betting ngan laki aku nih ... spain vs belanda nih ..
hahaha kalah kena korban diri ... giloosss