Lunch Hour tadi Saya ke Jusco


tujuan asal nak renew kad jusco dan terus redeem points. skali tengok dapat RM70! wahh.. terus semangat berjimba keluar! dalam purse memang ada baucer RM10. so total semua RM80! tunggu apa lagi! baju raya hunting laaaa....

shoping guna vaucer adalah sangat surga...


meh layan gambo² baju yang boleh dibuat baju raya... tapi cam tak best dan tak berkenan pulak ngan baju² kurung kat sini.

terbekenan dengan baju² seperti di atas. harga RM39. banyak jugak kaler. si Lynn dah hampir² terbeli. last² tak jadi pulok! muahahaha...



model baju kurung cotton! hantu kain cotton gak die ni! tapi tak puas hati betul. boleh plak dapat vaucer RM50 tapi tak beli pape. hangin je.. eh, apsal saya yang nak hangin kan? sukati die la.. duit die...



tak cantik kan? tak berkenan kat mata ni ha...



tapi saya balik bukan tangan kosong eh...


pulang dengan 2 beg plastik barangan berharga RM70.
habis RM70 baucer ku! tinggal RM10 jer...
untuk saya, rembat kemeja untuk keje, spender dan singlet
untuk si kecik, baju basahan hadif 2 helai dan lori mainan.
untuk apaknye, yilekkk... takde... muahahaha...
apaknye beli sendirilah!


p/s : pagi tadi hubby dah sound, esok lusa dok umah jer.. takmau pegi mana². ahad petang baru pegi umah in-law bebuka kat sana... huhuhuhuh....

16 comments:

mama zharfan said...

bestnya shopping2 guna voucher tu:)

Farra Dhelina said...

wah tak penah lagi redeem..ntah bape lah ada tu..

hiks so pasni dok rmh je la ye puan k heee

Lynn said...

tu la...apasal pulakk ko yang nak hangin??? xde mood la..

Ena said...

best gak tu.. ok la bangayk gak.. ena dah lama tak p soping kat jusco nie.. asyik p sogo je.. bila lagi jusco nak buat j cad day yeh!.. en suka time tu.. harga jatuh gila kan.. ;D walaupun ramai orang tetap p juga bersesak2.. hoho

MRS. K said...

@mama zharfan
Huhuhuhu.. best sebab tak payah kuar duit

MRS. K said...

@Farra Dhelina
tak penah redeem? wahh.. dah beribu kot baucer tu.. hehehe

♥siEha♥ said...

sungguh gembira shopping gn voucher..

mama tisya said...

suka2 kalo dpt voucher jusco..hehehe...lama je tk p jusco sejak2 dok opis br ni..nasibaik ler umh dekt jusco..akan ku terjh nanti

::Mamalyna:: said...

baju yang belang2 tue, pada mata ai pun tak berkenan, hehehe..JJ Taman Equine ke?

eima said...

wah best nye ...
byk gile pont ko ....
10500 + point dasat nye ... mmg kaki soppin kat jusco ko nih ...

MRS. K said...

@mama tisya
jusco memang tempat mama tisya... hehehe

MRS. K said...

@::Mamalyna::
yo ler.. itu yang dekat pong!

MRS. K said...

@eima
ko lagi dasat siap kira points aku! hahahah.. patut jadi akauntan la ko ni manje

@e_da said...

best betul shoping tak yah kuar duiet kan.. tau2 dpt brg... hehehhe

mummysyafie said...

k, akak tak tukar lagi kupon jusco tu. kalau tak leh tambah duit shopping. nx week ajor ler

suzzsuzie said...

i mmg pernah beli baju raya anak pakai voucher..mmg best sbb tak keluar duit........