side table IKEA


balik dari kursus ni, mood blogging merundum pulak!
haih.. patut nya bila dah berkursus, mesti la dah bermotivasi kan?

nak cite pasal side table ikea ni..
saya oder dari lynn masa die pegi ikea 2 minggu lepas kot!
sampai la ni tak pasang² lagi!
mood nak bertukang belum sampai... huhuhuhu...

ni rupa paras meja kalau dah pasang!
skang kan murah jer, RM29.90..harus la rembat!
tapi belum pasang dan belum decide mana mau letak daa..
heh! nanti bila dah molek, saya kasi upload hokey!

7 comments:

..nOj.. said...

ni yg dlm iklan tu kan? tinggi mane meja ni wei

eima said...

o0o ...murah ... murah...

Pn. Zana said...

sy pun suke & nk beli! tp, belum de masa lagi. oo. skrg dh harga rm29 ek?ingat tahun dpn. nak colour merah neh ..:D

aanie said...

waa....murah nya...mmg harus dirembat la....

Iela Fazielah said...

ila pun suka ngan lack side table ni...

LiErOSe~QiEmi said...

iklan tu kan...hihihi comey.. pasang la cepat, cian meja tu dok dlm kotak je tau

Miss Q said...

yang menari-nari tuh!!! comel2 tapi pendek. kalo hidang air atas ni mahu anak senang capai..