Jom tengok bilik RM55/night


kat Langkawi ari tu kami menginap di Hotel kerajaan sajok!
kami amik bilik standard di RPP Langkawi (Federal Villa)
bilik memang selesa... ada balkoni. belakang hotel pulak ada pantai.
petang² leh mandi kat pantai...

 sampai je si apak dah ajak anak landing... huhuhuhu...

nasib la bilik ni ada kerusi panjang cam gini... so, tak payah dah amik extra bed. Mr. K tido kat sini jer.. empuk tau!

the toilet!


sesape orang gomen yang mau menginap di sini, boleh booking bilik kat BPH yer... sangatlah recommended! dah save duit bayar hotel.. lebihan tu leh buat soping periuk belanga kat idaman suri... ahaks...

36 comments:

Ena said...

murah bangat!!

..nOj.. said...

selesa betul otel murahan wei. lawo lak tu.

MRS. K said...

@Ena
murah dan selesa!

aYu said...

CANTIK..
even harga murah..
bebaloi tu..

ummiaqeef said...

tp umah penginapan kerajaan ni cpt full la..kena book setahun sblm lg2 kalau nak g weekend..kan?

syariza09 said...

mmg berbaloi...tingkat brp ni wehh

MRS. K said...

@aYu
bilik ni kalau orang awam mau nyer RM200 gak ni

MRS. K said...

@ummiaqeef
hohoho... kena pandai2 pilih tarikh la yang.. takde la book setahun! lame giler tuh

MRS. K said...

@syariza09
ni tingkat 1 jer

BIONIC WOMEN said...

huhuhu,,,nak g langkawi jugak ler gini..huhu

eima said...

nk tgu Q nk mem booking tu jenuh wei ...
klu dpt pun tgh minggu ....

::Mamalyna:: said...

memang murah sangat2! ape periuk belanga yang diborong tue, hehehe

nasaoji said...

amat ekonomi!...

mamaaerish@eb said...

wahhhhhhh... asyikkkkkkk...

nanti eb wat... best3... tq yer...

|| NaFiRaa || said...

alaaaa... rugi nye x keje ngan gomen~ :(

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
eily, ajak abe pegi.. best sungguh perabis duit soping..huhuhu

MRS. K said...

@eima
nasib la.. hotel konsep siapa cepat dia dapat!..kekeke

MRS. K said...

@::Mamalyna::
i takde la beli periuk belanga.. beli benda lain.. winkwink

MRS. K said...

@nasaoji
sheshuai gitu.. berjalan sambil berjimat... kekekeke

MRS. K said...

@mamaaerish@eb
asyikk?

MRS. K said...

@|| NaFiRaa ||
takpe yang.. banyak gak hotel murah kat langkawi ni..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

murahkan.. tp kena booking awal..
aritu pi sume dh penuh, takleh r tido kt rpp ni..
nk try rpp kenyir lak, murah gak, banglo 3 bilik rege rm60.00 aje..

LiErOSe~QiEmi said...

laaa lawa ke??? aku igt tak best... len kali nk gi langkawi nk gi sini laaa.. bile ntah nak gi.. huwaaa

Mama AqiL said...

Murah dan sgt berbaloi..next time nak try menginap kat sini plak lar...

alinac lover said...

cantik gak ek bilik nyer~

Hanif said...

Kalau bukan gomen boleh stay kat situ gak ke?

cHiKakO PiNky said...

akak...bilik yg std ni mmg sumer ada kerusi pjg tu ek...hotel ni area mana????

Diamilikku said...

thanx for the info..siyes tak penah tau ada tempat nih...thanx2....lepas nih bleh book sini je...

MRS. K said...

@Hanif
boleh jer.. tapi kena book dekat federal villa la.. harga lain la pulak..

MRS. K said...

@cHiKakO PiNky
tak.. stengah bilik je kot.. taon lepas akak pegi dapat bilik lain, takde pulak kerusi ni.. die kasi set meja kopi jer

MRS. K said...

@cHiKakO PiNky
dekat dengan pantai cenang

MRS. K said...

@Diamilikku
ok. skang dah tau kan? hehehe.. pergi la. memang berbaloi

::c i k d e a n y:: said...

has da book 8bln lps ag tuk honeymoon bln 1 t..hehe..save bajet ku.;)

@e_da said...

tq info ni.. sgt membantu .. tahun depan boleh guna untuk sy punya holiday jugak.. tq mrs K

thomas said...

org bukan kerja gomen boleh duduk ke?

MRS. K said...

@thomas
boleh. tapi rate lain la.. ikut rate federal villa