sarapan untuk besday boy!


salam pagi ahad semua....

semalam kan besday hadif.
oh, ada yang tanya pasal party,
sbenonye party tak buat lagi.
maybe buat masa raya haji kot!

ok, back to the topic,
semalam sarapan saya buat cucoq bilis jer,
untuk hadif, goreng nagett saje lah!
itu jer yang die suke makan...

see, budak yang keriangan makan naget! hehehe...


oh, ada cerita ni...
masa saya kasi pinggan naget kat hadif,
die terus lari ke dapur...
saya ikut la kan, tengok ape pulak la yang die nak..
then hadif suh bukak peti ais.
aik, nak sos ker? mana buleh, sos tu pedas!

then, hadif tunjuk botol sambil cakap kicap.
haiiyaaa... mana belajar makan naget sama kicap ni?
adehh... ni mesti makteh yang ajar ni... huhuhuhu...
suka hati la sayang.. asal bahagia dan kenyang...

 ni la sarapan pagi untuk besday boy... naget cicah kicap cap kipas udang... hahahhaha...


7 comments:

Ena said...

hehehe..

lawak la hadif ni..
makan naget cicah kicap yeh!.. ;)

anak2 ena pun tak pandai lg makan cicah sos, pedas katanya.. mrmm

~aSHa~ said...

hepi besday hadif...semoga membesar dgn bijak

Ibu Piya said...

ahahahah..xpernah org buat kita buat ye hadif...sdp kot pada dia..kalu piya pun sama mkn je nak kicap...

Elin said...

hepi b'day hadif...moga jd ank yg soleh yer...

rajin mama msk.. :)

BIONIC WOMEN said...

klakor hadif..tapi jangan memain, dia ada taste tersendiri..hahahha

semakin pandaidan bijak, hadif

Mama AqiL said...

hihihi...kicap pun kicap lar..janji kenyang kan hadif..

LiErOSe~QiEmi said...

weh, anak aku pun sama weh, kami cicah sos, dia pun nak sama cicah, tapi pedas kan..so aku bagi mayonis.. huhuhu tak berkhasiat sungguh..

owh hadif, kreatip betuii hhihihi