undangan untuk semua...


Salam all...

Pagi Jumaat, penghulu segala hari yang dingin...
dan hari ini saya sangat-sangat-sangat hepy!

1st, kad besday Hadif dah siap..
yippi! Wansteddy designed it for FREEEEEEE! 
yeah bebeh, free jer...
wan kasi hadiah besday la ni... hikhik...
tenkiu wan... nice! 
cantik sangat even ai mintak yang simple design jer..


dengan ini saya nak panjangkan jemputan untuk semua...
oleh sebab tarikh party tu bersamaan Hari Raya Haji,
so anda semua adalah dijemput datang beraya sekali.

untuk alamat penuh, boleh contact saya yer...
or emel me miss_kebab0520@yahoo.com

13 comments:

..nOj.. said...

canteknye kad tu. gambo hadif dlm kad tu pun cantek

eima said...

besday + raya ...wah ..
menu kuih raya ngan kek ke ??

Wansteddy Tales said...

Quik design je K, xberbaloi nak letakkan harga. Semoga k sukakan hasilnya :)

Nad @ MamaZakwan said...

comeynye hadif ni..

LyNn HaMzAh said...

lor...kenapa buat waktu raya haji...kalau lewat sket sehari leh juga lynn joint...hehehe...

nasaoji said...

beb, sila tahu, date itu adalah birthday aku..huhuhu...

Ena said...

InsyaAllah.. kalo tak kemana2 leh jugak ziarah menziarah meraikan hadif & raya.. ;D

hajarus said...

simple design tapi cantik.. kene pulak ade pic hadif yg encem tu... :)

Farra Dhelina said...

wawwwww...ctknya kad!

ciK mOt ©™ said...

tak pat p...nak balik raya kat pahang...hohoho balik kampung...hohoh balik kampung...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kat negeri 9 lah kan?? ala takleh join..jauh benor

LiErOSe~QiEmi said...

aku balik perak.. tak leh nak join... tapi ahad ni aku gi PD.. dekat tak dgn rmh ko kay?>???

Wansteddy Tales said...

ala sori nk cpt type xsedar error typo huhu