Yuna Wannabe!

.
kehkehkeh! berangan kejab!
asal pakai shawl peliks skit,
mulalah perasan lebih!


skang kan pesyen orang pakai shawl beads la, shawl gipsi la.
alaaa... shawl yang ada subang beso tu...
pakai pulak dengan inner 2 tone, 3 tone. pergh.. mmg mantop la.
tergoda gak kadang-kadang. sekali-sekala nak melaram kan!

tapi bila dah beli, segan pulak nak pakai.
nak pakai, konfiden kena tinggi. kekekeke..
last skali, shawl tu simpan lam lemari je la.
tunggu lain tahun, zaman shawl tu datang balik,
baru keluarkan semula. kehkeh...

sangat suker tengok Ayunar tokey shawl pakai tudung!
seriyes cantik sangat! die pakai ape semua cantik! gojessss!
ye la, tuan badan pon cun-melecun kan.

Ayun, akak pinjam gambo awak yer!

oh, hari ni Ayun ada bukak booth kat jualan wisma tani, Putrajaya.
jom serbu ramai-ramai. saya nak beli inner ayunar la! hehehe...












ni gambo perasan cam yuna! kekekeke...
layannnn......






21 comments:

Ena said...

perghhhhhhh..

cun la..
naper tunjuk sekerat je? nakla tengok penuH!..
betul cantik la.. tak tipu ni..

LiErOSe~QiEmi said...

weh, ko pakai tudung ke, shawl ke, selendang ke.. sumer cun laa.. muka ko bujur, seswai je.. tak payah rase rendah diri la weh..

syariza09 said...

cer pakai kt opis ni, ramai nk tgk :D

MRS. K said...

@Ena
hahaha.. gambo tangkap sendiri la. hubby takde gi keje, kita dok umah menerai sakan.. hahaha

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
alamak! takde duit kecik ar bunge nak kasi..

.::Lynn::. said...

Baru keluarkan dari plastik asyraff dah puji... lawanya tudung mama beli..... nak pakai? nanti2 la, belum ada keberanian... hihihihi

..nOj.. said...

konfiden la wei. pakai je. bile skali ko dah pakai, nanti ko mesti nak pakai lagi sebab dah konpiden. hehe. ok je tu

*azni* said...

muke ayunar tu mcm scha al yahya la,sy ingt scha dah pakai tudung td..hehe..

ibuayahdamia said...

bukan perasan, tapi kadang2 kena gak verangan..hehe

aYu said...

cun la kak..ehehhe

@e_da said...

kita kalau pakai tudung yg pelik sket buat g jejalan je.. kalau pi opos mcm segan sket.. model tu mmg dah lawo dah dia pakai semua cantik kan..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cun wooo!!! ;)

lovelywa said...

emm takat berani bergambo je laa ye K..ala try je gi opis..takde salah pun..tp tudung2 camni akak rasa sesuai bwk gi jenjalan jek..tu sbb akak pun takde beli tudung2 ada batu2 besor nih..sogan ehh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dah modelnya cute pakai tudung ape pun cute...kita tak sesuai pakai tudung ni sebab muka besaq...hu...hu...suka tengok orang len pakai tudung ni

MRS. K said...

@lovelywa
kat opis tak pakai la kak... kang pegi cafe, smua orang dok tengok pelik pulak

MRS. K said...

@@e_da
tu la. gi jalan2 okey la kot pakai

MRS. K said...

@.::Lynn::.
ashraff tu sokmo membodek mak die..

Ogy said...

cantek je...ceria warnanyaa...nk malu apa pakai je..bukannyaa tak pakai baju... hik3

BIONIC WOMEN said...

cun aper..pakai jer la..
warna ceria tu..
tapi kita x minat ler plak yg ada subang2 tuh..hehe

hafiz said...

Cuba nyanyi satu lagu..
boleh ke?

::Mamalyna:: said...

good luck! eh...tetiba jer...
tak sanggup nak pakai shawl, sebab tak sesuai ngan muka ai yang comel ini, ehhee