Hadiah Belated Besday...

.
belated besday sape?
of kos la belated besday hadif kan!

semalam my opismate, kak azs kasi hadiah utk hadif.
hadiah belated besday katanya.
alah kak azs ni, buat susah² jek!
dah sebulan berlalu dah pong! hehehe...
taon depan jangan lupe kasi lagi ek. ahaks..

ni rupa bentuk bungkusan. comelll jer.. saya ni suke simpan tau beg hadiah camni. nanti leh recycle balik! hahahaha.. dasar kedekuuttttt!


bekas air dan cawan spongebob! comellllll sangat!
taon depan kasi bekas upin ipin pulak ek anty azs! hehehe..
hadif sangat suker cawan ni. tak sabar² die! 
takdan basuh lagi die dah pakai main tadah air hujan. haip!


ni pulak mug dari Beba. menang giveaway kat blog beba.
agak lama jugak menunggu. tapi akhirnya dapat jugak.
sangat puas-puas-puas hati dengan design beba buat!
thanx Beba! we love it!


design amik sempena tema my blog.. merah gitew! gojesss sangat!


p/s : murah rezeki semalam. dapat barang-barang dapur! ahaks...

.

8 comments:

@e_da said...

canteknya mug tu... siap ada gambo ek..

hajarus said...

cantik mug tu... siap design lg...

SyaNa said...

cun la mug merah tu
spanbob tu pn cute

MRS. K said...

@@e_da
yep, tu yang besh tu..

syariza09 said...

next year cari upin ipin pulak :P

beba said...

hahaha..sangat lama tu..sorry ek..saya mmg tak sempat2 nak buat design tu..kalau pakai gambar biasa jek kejap je siap..tapi yang tu saya ngade2 nak try wat vector art..tu yg dragging masa lama sangat..neway nasib baik sampai..saya risau gak tak dapat respond dari Mrs. K.. :D

lega rasanya korang suke :D sorry again sbb lambat.. :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantik2 la hadiah tu k....

beba said...

mrs k, saya mintak permission amik gambar2 mug tu ek..nak post kat blog saya..hehee..dah lama baru sebok nak buat post pasal mug tu.. :D