cite AJL lagi..



As Salam...
Selamat Pagi Isnin....

hari ni ramai yang up cite pasal AJL semalam...
tahniah kepada yang menang...
eceli, semua yang masuk final AJL, dikira pemenang la kan?
bukan senang tu nak perform kat pentas final.

persembahan memang semua mantop². kagum seh...
paling best, time faizal tahir terjun mandi kolam tu lah!
hahahah... saya terkejut skit 'eh, mana die pegi?'
rupenya dia dalam tu da..
tapi ada blogger yang cakap die dah buat siap² rakaman terjun tu.
ye ke? erm....

persembahan syahir macam tak menjadi skit.
sajak by nasya aziz tu macam mengganggu banyak..
ntah pape. mengacau jer bagi saya! huhuhuh...

Ana Rafalli? herm... maybe dia layak menang.
suara best, lagu pon best jugak. tapi saya tak minat die.
so, thats why saya rasa ada yang lebih layak. huhuhu...
lagi satu, sebutan die tak berapa nak clear.. 

tapi yang penting semalam, saya boleh tengok AJL dengan tenang.
hadif tidur di pertengahan AJL,
hubby pulak bagi green light kat bini die tengok puas².
die pegi layan bola kat kedai mamak kt area umah... huhuhuhu....

so, korang puas hati ke result AJL semalam?


9 comments:

azieda razak said...

tak setuju langsung... huhuhu... tapi semua da berlalu... terpaksa bersetuju

Diamilikku said...

half2...ada yang puas ada yang tak...tak mungkin FT rakam siap2...sebab masa naik balik tu..nampak dia duk godek2 telinga..mungkin air masuk tinge lah kot kan

JaSSNaNi said...

tak puas atiiiiiiiiieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
sebab tu aku tak dapat tido malam tadi.. sampai kul 3am.. dah tu kul 6am dah kena bangun... aku tension.. sbb memikirkan kenapa ana rafali yg menang.. mmmmmm...

munna said...

tak puas hati sangat.... kurengg sikit tahun ni... tetap rasa Faizal Tahir patut menang... tapi tak kisahlah

Farra Dhelina said...

best la awk k.. kita hermmm berperang, anak2 dok lalu lalang dpn tibi...arghhh gerammm..last2 time persembahan ziana je dpt tgok dgn tenang..haihhh..

Monalea said...

dah rezeki ana rafali.

LiErOSe~QiEmi said...

tengok sorang2 AJL mlm td?? best ker??? hihihi.. aku tak suke tgk ape2 program live sorang2 takde geng nak ngutuk..

btw, kalau FT or black or A.P.I or tomok menang.. lagi suke sebab lagu2 diorang fresh

BIONIC WOMEN said...

eh, kay sependapat ngan kita ler..sebutan Anna Raffali tu kita x paham sgt..
shahir tuh suara dia tenggelam ngan orkestra pastuh sibuk ngan nasha aziz tuh, mengganggu sungguh..
tapi puas hati tengok persembahan Ziana Zain ngan Siti..

eima said...

aku tgk pun ... kekadaang je tekan remote tukar 103 ..pastu tekan balik 701