Pukul berapa Ibu Hadif lahir?


Salam...

1st of all, terima kasih atas doa dan ucapan korang kat SINI.
trimas jugak sebab sudi join simple GA tu.. toche sayang² semua.

eceli, MamaTisya ade mintak hint pukul brapa,
dan saya dah bgtau jawapan die PM.
so, dah tentu jawapan die bukan AM kan?
tapi even dah bagi hint, ada lagi yg still teka belah pagi.. hehehe..

sebenarnya, takde sape yang teka dengan betul.
ramai yang teka pukul 5 petang... dah dekat dah tu.
tapi jawapan sebenar adalah pada pukul :







































































5:45 PM



so, saya amik tekaan yang terdekat ek!

Pemenangnya adalah :

congrax eda!!!


nanti send details kat miss_kebab0520@yahoo.com

Terima kasih semua!!! muaahhhhhx...

7 comments:

mama tisya said...

nasibaik kita tnye hints tu...hehhehhe..tp tekaan tk tepat..tahniah utk pemenang

eima said...

ye ke ...sedey ...
kul 5.45 pm ek ...
tahniah @eda

[-suziey-] said...

aisey xmengena..ekeek:D

::Mamalyna:: said...

ALER, TAK SEMPAT NAK TEKA2...
hepi besday!

Fadzillah Kamarudin said...

miss jugak...
huhu...

Ena said...

wohoho..

Tahniah.. ;D

@e_da said...

rezeki sy selalu kat blog ibu hadif..terima kasih banyak2. haritu mmg nak tulis 5.45 tp tangan duk tukar jadi 5.35 pulak.. sib baik dapat hadiah jugak..thanx ibu hadif!!! muahhhhhhhhh