Stop Blogging?


As Salam....
Morning peeps...

penah tak korang terpikir sampai bila kita nak blogging?
sampai jemu kah? sampai bercucu-cicitkah? atau till kering idea?
as for me, biar la keadaan dan masa yang menentukan.... huhuhu

tapi minggu depan komfem saya stop blog kejab...
kan cuti panjang, nak balik kampung lah!
lagi pon kat kampong memang takde line tenet.
line henpon pon payah, apatah lagi line beruk kan? huhuhu...

tapi kalau ada masa, saya try la buat autopublish entry.
jenuh tu wei nak cover seminggu punya entry.. huhuhu...

 

saya just amik cuti 2 hari (yang bertanda merah tu).
so, campur semua dapat la seminggu direct!
amat puas hati di situ. duduk la kampung sampai lebam! hahahaha...

untuk info :
  • 1 Februari - Hari Wilayah
  • 3 Februari - Tahun Baru Cina 1
  • 4 Februari - Tahun Baru Cina 1

so, korang pon amik cuti direct camni ker? 

11 comments:

MrS. F!zA said...

fuhhh...nmpk gaya opis akan sunyi sepi..mau cuti jgk la..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya cuti lama, tak pernah terfikir la biler akan STOP Blogging, dah memang hobi la camne nak stop ek...selamat bercuti

dilazfamily said...

wah...lama cuti. lik kampung jer ker?
tak jalan2

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ibu hadif..selamat bercuti yer..jgn lupa jajan dr kg tuk k.atie..hihi

eima said...

aku tak cuti kot... tp laki aku cuti ...hahaha
el je la nanti

CIK NANA said...

Na pun cuti direct one week!!
Tak sabar!

Monalea said...

seronoklah cuti sampai seminggu. akak kat selangor tak cuti 1hb

vanilla ice said...

slmt bercuti
sblm cuti..
kna tag..heheh
http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kita cuti 31hb! yay! yay!

adianiez AIDA said...

tak mungkin kot aida stop blogging. blogging ni hobi yg best ketika tension di ofis!!!

aida klik your HB :-)

hyazz said...

dah booking dah tarikh nyer...tp lom isik borang la...hahaha