Saya peminat Sazzy Falak LOL!



Yup! saya mula minat sazzy ni masa die blakon Gol dan Gincu!
sangat la cantikkk si sazzy ni.. kecik molek jer...
suara die sangat besh... husky gitew...

now die tengah pegnen... dalam 5/6 nak bulan rasanya
pegnen baby girl - twin pulak tu! sangat la best! huhuhu...

tengok gambo die pegnen, nampak berseri gitu.. 
ke sebab make up? huhhu. 
tak kesah la kan, die memang cantik bergaya...

teringin nak pegnen lagi... InsyaAllah.. tengah berusaha nih!


gambar sazzy falak mengandung
gambar sazzy falak mengandung
gambar sazzy falak mengandung 
 Jana Pendapatan dengan Heartbeat.. TQ sudi klik!

11 comments:

Em's Family said...

I pun minat dia.. i start minat dia mase dia masuk Sehati Berdansa.. cool jer, and sweet couple, tak de pun nak nunjuk yang depa ni pasangan bahagia.. it all comes naturally..

ni bile dia pregnant, nampak sangat muke dia sangat bahagia... and glowing lagi..

munna said...

mesti anak dia comel nanti... dia dan suami pun dah comel... mesti anak bertambah super duper comel

Iela Fazielah said...

kalau dah cantik... mmg sentiasa cantik la...

eima said...

sila berusaha ... dulu hadif ngan fahim beza 2 bulan .. pekate next baby pun beza 2 bulan gak

ummi nia said...

comel bangat sazzy nie..

Aleyn said...

I bukan nak kata apa, mula2 i minat gak kat dia...tapi lepas hubby i citer pernah nampak dia merokok dan 'minum' terus I ilang minat ....

tapi i harap dia dah nak jadi ibu ni, semoga dia tinggalkan tabiat lama tu...

maap yer kalau komen i ni menyinggung uol peminat dia...

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer HB n nuff, jom klik2 kay

AshAnas said...

suka die jugak... jeles die pregnant kembar....

.::Lynn::. said...

manja tahniah yea

SyaNa said...

mmg comel sazzy ni
sumpah aku br tau dia peknen
hahhaa nmpk sgt lama xamik tau psl keliling :p

LiErOSe~QiEmi said...

usaha la cepat kay.. nanti leh beranak sama2 tahun ni.. aku dgn manje dah kompem dah sure bulan 10 or bulan 9 baby kuar hikhik.. ko kena cepat wehh

shehan said...

sweet sgt sazzy ni kn....like....=)