Henpong Raya!

 
Raya pon nak hengpon baru!

entry Baju Raya klik SINI
entry Langsir Raya klik SINI

semua mau baru sempena raya.. adeh.. kopak! kopak! sembang nak gempak je kan? tsk tsk... Alhamdulillah, ade rezeki sikit bulan Ramadhan ni.. langsir tu dekat 2 tahun baru tukar.. itu pon sebab nak masuk umah baru kan? saiz langsir tak sama dengan umah lama, so ada rezeki lebih kite beli yang baru lah.

 pasal hengpon raya ni pulak, ni surprise dari hubby! saya taktau die beli senyap². memang ada plan kami nak beli, tapi soooon lah! bukan dalam masa terdekat ni... 

ari ahad lepas masa dok golek² atas katil, ayah hadif tiba² tunjuk beg ni.. apa lagi, melompat la i! surprise katanya...

 terima kasih sayang.... sayang u ketat-ketat!


satu untuk aku, satu untuk kau! - baru lah adil dan saksama...


p/s 1 : Terima kasih Ya Allah atas limpahan RezekiMu....

p/s 2 : minggu depan hubby outstesen lagi ke Sabah pulak! kurang² seminggu jugak kat sana...

p/s 3 : hubby takde next week, so kena jugak lah pindah kuaters minggu ni - Sabtu kot! meh sape rajin tolong i pindah barang...

12 comments:

♥mama eza♥ said...

wah dedua pakai BB...huhu..

eima said...

wahhh msg free la ko ngan laki ko ...

pindah ?? huhu aku posa la tak larat angkat brg ...hehe

♥cikmOt♥ said...

huhuhu...sok anak raya plak...yeye...rezeki bertambah2...weeee

MrS. F!zA said...

weee...org tu selalu OT duit masyukkk..

mak aih pindah bulan posa...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

woot woot white berry! yay!

tak boleh nak tolong kemas..sebab kita tak habis kemas ;p

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kat mana ..kalu dekat ngan jue boleh tolong...

yeyeye dapat hanfon baru...

deelira@deeliraz said...

makan hati tgk :p

ummiaqeef said...

sedondong gitew.. langsir raya x buat lagi.. uwaa!!

LiErOSe~QiEmi said...

bestnyeee asik dapat surprise jek ko ni kan.. jeles..jeless hihih

Myra Jay said...

Wowww!!bestnyer dapat henpong Blackberry..

Tahniah ye kak dan suami.. :)

farah said...

KJ bleh la bbm lps ni. Pin no pls........

Ya ALya said...

wah...sedondon gitu.....