Juadah Berbuka Puasa di Mangiamo Cafe, Putrajaya



giler banyak foods kat Mangiamo nih! tak terlarat nak rasa semua... 

 
 deserts


 ABC


 deserts lagi...


 nasi beriani kot! yang ni aku tak makan.. perut dah full maa...


 cucuq pon ada. ni pon aku tak sentuh..


 kambing bakar... sikit je aku makan.. aku kan masih dalam proses belajar nak makan daging kambing.. huhuhu. laki aku langsung tak boleh blah dengan daging ni... tekak die takleh masuk!


 my feberet satey


 memang feberet die makan roti canai dengan susu... makan murtabak pon nak cicah susu jugak! adeh...


ni nasi campur... banyak lauk ari tu yang aku tak makan lah! so, makan ini je la.. huhuh..


aku punya review : foods die memang banyak.. tapi tang nasik campur tu kureng skit kot. sebab bukan lauk feberet aku.. huhuhu... yang lain ok. deserts pon banyak pilihan.. air pon banyak choice... banyak port makanan die, so orang tak bertumpu satu tempat jek... tempat pon nice, dan ada buat terawih lagi kat situ...


7 comments:

@e_da said...

tak boleh tahan tgk desert2 dia.. sedapnya

eima said...

byr sama RM60 sekepala ko mkn ikan kering je ...iskh...iskh....

ummiaqeef said...

thn lps aku 3 kali makan sini.. sekali ngan dak opis.. sekali ngan geng kete hubby..sekali ngan dak opis hubby.. kalau kuda patung tu hidup mesti dia kata kat aku, 'sik muka kau je dtg sini'.. ekekeke..

MrS. F!zA said...

ruginya makan tk sama mcm bayar..ekeke..kalo ai lg sikit kot dpt jamah..puasa perut tkleh nk sumbat byk.

MrS. F!zA said...

oppss..hadif sama cm ai lah mkn roti canai cicah susu..hahaha

dilazfamily said...

banyak gak lauk dia kan.desert tu nampak sedap.mesti kenyang nie

hyazz said...

rugi la kay...awat tak try semua...ambik satu satu dah ler... rasa jer...mahal tuuuu