Bila dah berjanji....

.
.
.
.......... harus la kena tunaikan.. ye dak???



asal lalu Alamanda jer, budak hadif ni mintak nak tengok tv besau... bila dah banyak kali mintak, harus la mak die carikan jugak... #kesian kat anak. padahal mak die yang nak tengok!

last movie yang weolls tengok cite Real Steal masa kat Tepeng... best gileerrr kot cite tu! sampai skang hadif terikut² gaya robot tu bertumbuk! sakit weiii die tumbuk kat muka i nih.. haih... pengaruh kuat betui!

so, ari isnin baru ni gigih la pi Alamanda cari tiket... cadang nak tengok Puss in Boots.. tapi ESOK baru kua cite tu.. huhuhu.. so, rembat je la mana yang ado! dan yang penting nak tengok ari rabu coz tiket murah... muahahahah...

 Happy Feet 2

best tak weh cite ni? aku tak penah tgk pon Happy Feet 1. huhuhuh... aku main rembat jer beli sebab cite karton kan? taknak kasi hadif boring dalam tu, so kena ikut taste die lah..


.

5 comments:

|| NaFiRaa || said...

sekali skala layan kehendak anak.. kasi dia hepi.. hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

citer katun mesti best kot.. ;)
happy feet 1 BEST!
zakwan pun dah dok ngajak2 nak tgk tv besau gak ni..
taktau bile nak pi, huhu!
rabu murah ek? ^_^

MRS. K said...

Nad @ MamaZakwan ~ rabu mmg murah yang.. hehehe

Zie Fauzi said...

Janji dgn anak ni mmg kena tunaikan,sebab dia akan ingt selagi x dpt..

Alya masih tak tahu apa itu tv besar... nak bawa pun rasa mcm x sesuai lagi.. kang maragam riuh panggung tu dgn suara alya..

eB ezrin said...

dh gi roger yer? plan nk gi gaks la :)