Jalan² Aquaria KLCC

.
.
hohoho.. tak boleh bayang ikan jos besau gini.. skali ngap terus lesap!


malas nak menaip di petang hari. just nak bagitau kalau sesape GOMEN STAFF yang nak pegi Aquaria, boleh tunjuk PAS KERJA kat kaunter.. korang akan dapat diskaun yer... yang keje swasta aku tak sure pulak... ngeeee~

Harga masuk ke Aquaria KLCC

Normal rate - RM35 (mykad)
After diskaun - RM28 (kalau ada pas keje gomen)

*Eh, kanak² pon ada diskaun jugak dari RM25 dapat la RM22 kot!


Sekian info untuk hari ini...

..

9 comments:

ratna said...

Ehhh bagusnya kalau ada pass...bukan setakat 2-3 hinggit jer diskaunnya...

hajarus said...

tu diaaaa.... sekali kene gap cam gelongsor terus masuk kam perut jos tu... hehe...

MrS. F!zA said...

dh byk kali plan nk p tp teragak2..hahaha..bkn apa tkut darwisy tk minat kang rugi plk..skrg dh besaq ok kot..dia lg suka fish dr binatang lain..

iduraz said...

la yeker ada diskauntuk staf gomen..tak tau pon, aritu byr full

MRS. K said...

MrS. F!zA ~ sila lah pegi kalau begitu. pasti teruja

ibu MZW @ farah idayu said...

aritu nak pegi tp cuti sekolah..manjang org penuh..ingat plan nk gi thn ni..baru tau ade diskaun ye utk keje gomen..best..best..

Chekgu Azrine said...

alo.. kalau dpt free kan best.. hahaha.. ngadas..nasib dh penah masuk aquaria erk..

eima said...

aku tau sal gomen rate tu tp dulu pegi lupa bw...hahaha

nk pegi lagi ?? tidak dah kot.. tak besh

Bui Junaidi said...

KAK BUI DLM PLAN NK G SINI BULAN APRIL NI..X SABAR RSNYA...^_^