Cash out kali ke 5 l Lepas ni betaon kot nak tunggu pulak......

.
.
.
baru lepas cash out. malas nak tunggu ujung bulan.. lagi pon takde BE pon yang singgah. sobsss... sape sangka dengan buat diari syok sendiri pon dapat duit kan? kan?
.

ermm... nak buat ape ek dengan duit ni? cek yang baru dpt last week pon tak guna lagi... ngeee~


kosong sudah..............


pssst : pendapatan nuffnang saya dah cecah RM1K. yeahhhh!

.

7 comments:

@e_da said...

manyak syokkkk

Myra Jay said...

Myra pun takde BE gak tahun ni, ingat nak cashout jgk tp nak tunggu ujung bln la..

Takut berjinggut nak tunggu :)

maszmadi said...

wah!! syiok syiok... nak jugak merasa cash out, tapi ntah biler.. huhu

Ena said...

memg syok abis ni...

Tahniah.. rezeki berganda..



psst!

kalo agak2 tak tau nak guna.. banje la kami... hihihi..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bestnya....
kita pun baru sekali cashkan...

|| NaFiRaa || said...

cash out lagi??? best ar~ bagi lah tips sikit cam ner nak dapat income banyak cam tuh..hehe :)

eima said...

BE aku dah lama tak running....