Yang dinanti telah Tiba l Cek Nuffnang yang ke-5

.
.
cek ke-5 : RM123.46

Alhamdulillah, masih ada rezeki bersama incik Nuffnang!!! baru dapat tadi, tak sempat dah nak pi bank.. huhuuh.. klu tidak, boleh la joli pakai duit ni kat Langkawi next week.. huhuhuh...

Hepy Weekend uolls.. dan kepada yang bercuti panjang sempena cuti sekolah ni, hepy-hepy holidayyyyyy.....

.

9 comments:

Nadratul Syazwana said...

wahh bestnye dah 5x cashout, Nad sekali pun belum lagi. Tahniah :)

juelee said...

HIKHIK NI MESTI NAMPAK KITA KAT ALAMANDA TADI NI..

heheh nape tak tegur? kalau tak leh kenal2 hehhe kita dok kat sebelah alamanda je, ada keje kat situ...

eima said...

sronok sronok ....

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh...dah cash out 5 kali!bestnyee...bila la turn YM nieh...huhu

jue said...

macam mana nak join iyer akk.saya buat x pernah dapat pun.:)

jue said...

macam mana akk join iyer.ju buat x blh pun.

jue said...

macam mana akak join iyer.ju buat x dpt pun.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kali ke 5 tu..
tahniah!
cantik angka, seb bek tak 123.45.. =)

Hotaru Tomoe said...

syoknye.....kay ajar la erni cane nak bg dpt cek cam kay jugak...tak retila...saya budak baru blajar..hehehe...:)